Arda | Nights
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 139
Discord:
! Arda#9572
! Arda#9572
! Arda#9572
Sunucuya dışardan bakılan şeyler klasik olabilir, onu yanı sıra aktif olmayan skriptler mevcut onlarda yakında aktif olucaktır. Konu tasarımı üzerinden detaylı bilgi eklememin sebebi oyuna girip kendiniz bakmanızı istedim.Her sunucuda olan sistemler klasik bir sunucu konu tasarımında az şeyden bahsedilmiş 5/10 vasat
! Arda#9572
Konu tasarımında bahsedilen sistemler klasik gelmiş olabilir fakat "Türkiye"'de ilk veya 2. rütbeli survival olabiliriz :) Teşekkürler yorumunuz için
İlk öncelikle konu tasarımınız ve haritalarınız enfes olmuş. Bunun yanı sıra sunucu özellikleri çok klasik geldi. Daha çok özellik getirilebilir.
! Arda#9572
Girip bakmanızda fayda var :DSistemlerinizden bahsetseydiniz keşke olmamış böyle :D Sunucuya uğrayıp bakacağım
! Arda#9572
Yorumunuz için teşekkürler, mapleri değiştirmeyi düşünmüyoruz ayrıca uyumlu zaten survival'eMapler size ait gibi durmuyor ?
! Arda#9572
Yorumunuz için teşekkürlerHaritalar güzel ve hoş görünüyor. Konu tasarımı da güzel olmuş, başarılar...
! Arda#9572
Yorumunuz için teşekkürlerKaliteli Mimariler demişsiniz fakat harita alıntı, gelişmiş sistemler olarak da pek bir şey göremedim. Başarılar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!