---- "FenixNetwork" ---- Survival-Faction / Eşsiz Deneyim / S4,S5,S6,S7 Kutular / Event Sistemi / Arenalar / Ve Daha Fazlası

Arda | Nights

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
139

Discord:

! Arda#9572

74767

74768
74769
74770
74771

FENİXNETWORK.KEYUBU.COM
74772

Her sunucuda olan sistemler klasik bir sunucu konu tasarımında az şeyden bahsedilmiş 5/10 vasat

Sistemlerinizden bahsetseydiniz keşke olmamış böyle :D Sunucuya uğrayıp bakacağım

İlk öncelikle konu tasarımınız ve haritalarınız enfes olmuş. Bunun yanı sıra sunucu özellikleri çok klasik geldi. Daha çok özellik getirilebilir.

Her sunucuda olan sistemler klasik bir sunucu konu tasarımında az şeyden bahsedilmiş 5/10 vasat
Sunucuya dışardan bakılan şeyler klasik olabilir, onu yanı sıra aktif olmayan skriptler mevcut onlarda yakında aktif olucaktır. Konu tasarımı üzerinden detaylı bilgi eklememin sebebi oyuna girip kendiniz bakmanızı istedim.

İlk öncelikle konu tasarımınız ve haritalarınız enfes olmuş. Bunun yanı sıra sunucu özellikleri çok klasik geldi. Daha çok özellik getirilebilir.
Konu tasarımında bahsedilen sistemler klasik gelmiş olabilir fakat "Türkiye"'de ilk veya 2. rütbeli survival olabiliriz :) Teşekkürler yorumunuz için

Mapler size ait gibi durmuyor ?

Haritalar güzel ve hoş görünüyor. Konu tasarımı da güzel olmuş, başarılar...

Klasik bir sunucu fazla tutacağını sanmıyorum ama konu tasarımı güzel mapler geliştirilmeli.

Kaliteli Mimariler demişsiniz fakat harita alıntı, gelişmiş sistemler olarak da pek bir şey göremedim. Başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl