Bulundu Featherboard gibi bir plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LanisseLossa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
TheJesterLossa

Discord:

thejesterlossa

Benim hali hazırda kullandığım tab plugini scoreboars sağlıyor ama bunun dışında bir yan daha lazım bana onun gibi bir plugin lazım hali hazırda tab plugini kalıcak extra olaral featherboard gibi ama ücretsiz bir versiyon varsa eğer plugin lazım yapılabiliyorsa skript ile yapabilicek varsa da söyliyebilir mi çünkü görevleri o kısımda göstermek istiyorum

Eğer oyuncunun görev gelişimi gibi bir şeyi göstermek istiyorsan kullandığın görev eklentisinin desteği olsa çok iyi olur yoksa çok fazla uğraşırsın. Desteklemiyorsa kısaca şu şekilde yapabilirsin, TAB eklentisine display-condition: özelliği var placeholderlar ile oyuncunun bir görevi olup olmadığını kontrol ettirirsen teoride yapabilirsin. Detaylı bakmak istersen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam görevleri scoreboard ekliyebilirşm alsında sorun o değil ek bir scoreboard olsa can zırh oraya almak istiyorum aslında ama hud söylğyor herkes bakalım bu gibi plugin varsa oda okeyim ama
Eğer oyuncunun görev gelişimi gibi bir şeyi göstermek istiyorsan kullandığın görev eklentisinin desteği olsa çok iyi olur yoksa çok fazla uğraşırsın. Desteklemiyorsa kısaca şu şekilde yapabilirsin, TAB eklentisine display-condition: özelliği var placeholderlar ile oyuncunun bir görevi olup olmadığını kontrol ettirirsen teoride yapabilirsin. Detaylı bakmak istersen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam görevleri scoreboard ekliyebilirşm alsında sorun o değil ek bir scoreboard olsa can zırh oraya almak istiyorum aslında ama hud söylğyor herkes bakalım bu gibi plugin varsa oda okeyim ama
Bir sağa bir sola gibi bir şey mi yoksa zaman zaman değişen iki board mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl