Tanıtım Farmer-v6 [ÜCRETSİZ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geyik

Geik
Elmaslar
266
Minecraft
Geyik

Discord:

Geik#1139

Minecraft Sürümleri
1.8-1.20
Bu konu güncellediğim Çiftçi v5'in yeni sürümü ile alakalıdır.

• Farmer-v6 daha önceden geliştirdiğim v5'in yeni sürümüdür. Virtual olarak çalışan yeni sistemde npc yok fakat daha optimize ve sıkıntısız çalışan bir eklenti vardır.​
  • Eklenti tamamen ücretsiz olup bütün güncellemelere ve kaynak kodlarına ücretsiz erişebilirsiniz.​
  • Üzerinde geliştirme yapıp ücretli/ücretsiz paylaşımını yapabilirsiniz. (Satış ve paylaşımlarda aranan tek şart projenin orijinalini referans göstermektir.)​
  • Menüler istendiği gibi düzenlenip ayarlanabilmektedir.​
  • Üye ekleme ve silme çiftçi üzerinden yapılabilmektedir.​
  • Geliştiricilere özel güçlü API'si ile kendinize özel çiftçi eklentisi kodlamak artık daha basit!​

Desteklenen eklentiler:
  • Askyblock​
  • Bentobox​
  • FabledSkyblock​
  • GriefPrevention​
  • SuperiorSkyblock​
  • TownyAdvanced​

Görseller:
images%2FScreenshot_3.png
images%2FScreenshot_4.png

images%2FScreenshot_5.png

images%2FScreenshot_6.png

images%2FScreenshot_7.png

images%2FScreenshot_8.png

images%2FScreenshot_9.png

images%2FScreenshot_10.png

Projenin ana sayfası github:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Projenin indirme sayfası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

> İndirmek için siteye girip profilinizde olan ücretsiz eklentiler sekmesini ziyaret etmeyi unutmayın!

NOT: Eklentinin türkçe/almanca/ingilizce dilleri mevcuttur. config dosyası üzerinden lang kısmına tr, de, en yazmanız yeterlidir.
Önemli NOT: Çok istenen dakikalık/saatlik üretim miktarı hesaplama modülü vardır.

Son düzenleme:
En beğendiğim çiftçi eklentilerinden bir tanesi, bu yeni sürüm v5'e göre daha iyi oldu ücretsiz ve açık kaynaklı eklenti geliştirenler istediği modülü yazabilir bu eklentiye.

Geik yapıyor hocam

Lands plugini desteği vermeyi düşünürmüsünüz?
Griefprevention biraz eski kaldı artık

Mükemmel bir eklenti yakında açılacak olan sunucumda kesinlikle kullanacağım. Olursa güncellemeleri merakla bekliyorum. Elinize sağlık.

factionsUUID desteği de hoş olur

Hocam java bilgisi olmayanlar için düzgün bir plugin için; bence npc koyma ayarı vb. şeyler eklenmeli.

Son düzenleme:
hocam çitçi yumurtası gelmiyor

OOOOkey. Sunucumda kullanacağım eklentilerden bir tanesi anlaşıldı.

Sorulara toplu cevap vereyim. Öncelikle eklentiyi sadece Türkiye'ye özel yapmadım ve yabancı piyasaya da Almanca ve İngilizce dillerini destekleyecek şekilde geliştirdim. O sebeple aldığım kararlar ve düşünceler tamamen global piyasayı düşünerek olmuştur.

Eklenti desteklerini ücretli olmadıkları sürece (API Open-source olsa da yeterli) topluluğun push requestlerine izin veriyorum. Java bilen birisine yaptırıp push request atabilirsiniz. Ben özel olarak yeni destek eklemiyorum. Örneğin TownyAdvanced topluluk üyeleri tarafından eklenmiştir.

NPC Sistemine gelirsek, gerekli olmadığına karar verdim ve gereksiz performans harcadığını saptadım. Çoğu sunucu artık /is gibi menüler'de ekstra veriler tutuyor hatta çiftçiyi de oraya koyuyor. Bu sebeple maalesef ileriki güncellemelerde NPC Modülü eklemeyi düşünmüyorum.

Hoş bir eklenti yakında sunucumda kullanıcam

Eklenti ücretsiz bir şekilde web sitem üzerinde profilinizden indirilebilir!
Gelip nerden indiriliyor diye sormayın siteye girin, profilinize girin orada ücretsiz eklentiler var :)

Github üzerinde projeme yıldız atmıyorsunuz üzülüyorum :crying: bu kadar iyi sağlam ve güzel sistemi ücretsiz paylaşıyorum güncelliyorum bir yıldızı çok görmeyin :cool:

Tr skyblock rotasını değiştiren adam. Githubdan yıldız verin.

Başarılı bir plugin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl