Geyik
Geik
- Elmaslar
- 266
- Minecraft
- Geyik
Discord:
Geik#1139
- Minecraft Sürümleri
- 1.8-1.20
Bu konu güncellediğim Çiftçi v5'in yeni sürümü ile alakalıdır.
Desteklenen eklentiler:
Projenin ana sayfası github:
Projenin indirme sayfası:
> İndirmek için siteye girip profilinizde olan ücretsiz eklentiler sekmesini ziyaret etmeyi unutmayın!
NOT: Eklentinin türkçe/almanca/ingilizce dilleri mevcuttur. config dosyası üzerinden lang kısmına tr, de, en yazmanız yeterlidir.
Önemli NOT: Çok istenen dakikalık/saatlik üretim miktarı hesaplama modülü vardır.
- Farmer-v6 daha önceden geliştirdiğim v5'in yeni sürümüdür. Virtual olarak çalışan yeni sistemde npc yok fakat daha optimize ve sıkıntısız çalışan bir eklenti vardır.
- Eklenti tamamen ücretsiz olup bütün güncellemelere ve kaynak kodlarına ücretsiz erişebilirsiniz.
- Üzerinde geliştirme yapıp ücretli/ücretsiz paylaşımını yapabilirsiniz. (Satış ve paylaşımlarda aranan tek şart projenin orijinalini referans göstermektir.)
- Menüler istendiği gibi düzenlenip ayarlanabilmektedir.
- Üye ekleme ve silme çiftçi üzerinden yapılabilmektedir.
- Geliştiricilere özel güçlü API'si ile kendinize özel çiftçi eklentisi kodlamak artık daha basit!
Desteklenen eklentiler:
- Askyblock
- Bentobox
- FabledSkyblock
- GriefPrevention
- SuperiorSkyblock
- TownyAdvanced
Görseller:
Projenin ana sayfası github:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Projenin indirme sayfası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
> İndirmek için siteye girip profilinizde olan ücretsiz eklentiler sekmesini ziyaret etmeyi unutmayın!
NOT: Eklentinin türkçe/almanca/ingilizce dilleri mevcuttur. config dosyası üzerinden lang kısmına tr, de, en yazmanız yeterlidir.
Önemli NOT: Çok istenen dakikalık/saatlik üretim miktarı hesaplama modülü vardır.
Son düzenleme:

bu kadar iyi sağlam ve güzel sistemi ücretsiz paylaşıyorum güncelliyorum bir yıldızı çok görmeyin