İstek Farmer plugini arıyorum

duckxaxa

Odunlara Vur Vur Vur!
MinePass
Elmaslar
1

Discord:

_kastntksk3oi_

Merhabalar Towny Sunucum için towny ile uyumlu farmer plugini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ücretsiz arıyorum da geik pek yetersiz geldi yanlış mı kullanıyorum anlamadım fakat bambu vb toplamiyor
Evet bambu ve bazı itemleri toplamıyor. Başka bir alternatif yok maalesef ücretsiz olarak

Ücretsiz arıyorum da geik pek yetersiz geldi yanlış mı kullanıyorum anlamadım fakat bambu vb toplamiyor
Aslında banada bir Çiftçi eklentisi lazım belki yapabilirim paylaşırım :)

Aslında banada bir Çiftçi eklentisi lazım belki yapabilirim paylaşırım :)
Süper olur önceden sizin trap plugininiz için discorddan ulaşmıştım fakat dönmediniz farmer plugininizde onun kadar iyi olru diye düşnüyorum aşırı ihtiyacımzı var

Süper olur önceden sizin trap plugininiz için discorddan ulaşmıştım fakat dönmediniz farmer plugininizde onun kadar iyi olru diye düşnüyorum aşırı ihtiyacımzı var
Towny eklentisi ile uyumlu farmer eklentisi yok diye biliyorum. En kötü kendin uyumlu birşeyler yaparsın towny eklentisinin source kodu vardı sanırsam.

İyi madem nasıl birşey istiyorsun anlatırmısın. :)
Towny ile uyumlu uxm farmer gibi geik gibi fakat mümkünse hatasız :) towny ile uyumlu ücretsiz ve hatasız olursa bence piyasanın en iyisi olur iki rakibindende iyi mantıken

Towny ile uyumlu uxm farmer gibi geik gibi fakat mümkünse hatasız :) towny ile uyumlu ücretsiz ve hatasız olursa bence piyasanın en iyisi olur iki rakibindende iyi mantıken
Bakılır 🐥

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl