Ücretsiz arıyorum da geik pek yetersiz geldi yanlış mı kullanıyorum anlamadım fakat bambu vb toplamiyoruxmFarmer (ücretli) , Geik Farmer-V6
wreepyy
Evet bambu ve bazı itemleri toplamıyor. Başka bir alternatif yok maalesef ücretsiz olarakÜcretsiz arıyorum da geik pek yetersiz geldi yanlış mı kullanıyorum anlamadım fakat bambu vb toplamiyor
wreepyy
Aslında banada bir Çiftçi eklentisi lazım belki yapabilirim paylaşırım :)Ücretsiz arıyorum da geik pek yetersiz geldi yanlış mı kullanıyorum anlamadım fakat bambu vb toplamiyor
Süper olur önceden sizin trap plugininiz için discorddan ulaşmıştım fakat dönmediniz farmer plugininizde onun kadar iyi olru diye düşnüyorum aşırı ihtiyacımzı varAslında banada bir Çiftçi eklentisi lazım belki yapabilirim paylaşırım :)
vandelore_
Towny eklentisi ile uyumlu farmer eklentisi yok diye biliyorum. En kötü kendin uyumlu birşeyler yaparsın towny eklentisinin source kodu vardı sanırsam.Süper olur önceden sizin trap plugininiz için discorddan ulaşmıştım fakat dönmediniz farmer plugininizde onun kadar iyi olru diye düşnüyorum aşırı ihtiyacımzı var
mashe1337
Merhaba, konfigürasyondan eklediniz mi?Ücretsiz arıyorum da geik pek yetersiz geldi yanlış mı kullanıyorum anlamadım fakat bambu vb toplamiyor
Evet fakat pek hatalı çalışıyorMerhaba, konfigürasyondan eklediniz mi?
Aceba bu konuda düşünceniz devam ediyor mu çok ihtiyacımız var çünkü :)Aslında banada bir Çiftçi eklentisi lazım belki yapabilirim paylaşırım :)
Towny ile uyumlu uxm farmer gibi geik gibi fakat mümkünse hatasız :) towny ile uyumlu ücretsiz ve hatasız olursa bence piyasanın en iyisi olur iki rakibindende iyi mantıkenİyi madem nasıl birşey istiyorsun anlatırmısın. :)
wreepyy
BakılırTowny ile uyumlu uxm farmer gibi geik gibi fakat mümkünse hatasız :) towny ile uyumlu ücretsiz ve hatasız olursa bence piyasanın en iyisi olur iki rakibindende iyi mantıken
Merakla bekliyorum sorun olmayacaksa discord üzerinden de iletişime geçebiliriz şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz yardımınız içinBakılır![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!