Çözüldü Farklı Tür Forklar Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balzach

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
59
Minecraft
Balzach

Discord:

xbalzach

Merhaba. Paper optimiziye diye kullanıyordum ama kullanırken mesela bazı kızıltaş piston farmları çalışmıyor oyuncularım farm yapabilsin istiyorum ama spigot bukkitde kullanmak istemiyorum bunu çözen bi fork varsa bilemiyorum forumda gördüklerimin hepsi zaten paperın değişik varyasyonları onlarda zaten daha agresif optimizasyon yapmak için bu dediklerimi yok ediyolar ben yine piston falan çalışsın ama dupe olayları olmasın istiyorum işte otomatik farmlara falan izin veren ama aynı zamanda önlemlerini ve performans sorunlarını takip eden bi fork yokmu?

sanırım purpurda bunların hepsi özelleştirilebiliyor ama yinede yanıt bekliyorum

Purpur kullanıyorum güzel öneririm ama 1.20.4 sürümünden uzak durmanızı öneririm o sürüm biraz sıkıntılı onun dışında purpur güzel ve öneririm purpur kullananlar 1.21 ve üstü sürümlerde kullanmasını öneriyorum

Purpur kullanıyorum güzel öneririm ama 1.20.4 sürümünden uzak durmanızı öneririm o sürüm biraz sıkıntılı onun dışında purpur güzel ve öneririm purpur kullananlar 1.21 ve üstü sürümlerde kullanmasını öneriyorum
1.21.4 uygunmudur?

1.21.4 uygunmudur?
hocam uygundur bu arada 1.21 üstü dememin sebebi 1.20.4 kullanıyorum ünlü pluginlerin çoğu bu sürümde hata yaratıyor uyumlu sürümü bulmakta baya zorlandım lobimde 1.21.4 kullanıyorum orda sorun yaşamadım yinede iyice araştırabilirsiniz hangi oyun modu için bakıyordunuz bu arada skyblockmu

hocam uygundur bu arada 1.21 üstü dememin sebebi 1.20.4 kullanıyorum ünlü pluginlerin çoğu bu sürümde hata yaratıyor uyumlu sürümü bulmakta baya zorlandım lobimde 1.21.4 kullanıyorum orda sorun yaşamadım yinede iyice araştırabilirsiniz hangi oyun modu için bakıyordunuz bu arada skyblockmu
hayır survival
ekmek survival

hayır survival
ekmek survival
Hocam survival ise paper daha iyi gibi eklenti pvp falan alanında yine size kalmış ama paper 1.21.4 açabilirsiniz survival için yine gidip araştırın isterseniz

Hocam survival ise paper daha iyi gibi eklenti pvp falan alanında yine size kalmış ama paper 1.21.4 açabilirsiniz survival için yine gidip araştırın isterseniz
Kızıltaş sistemleri çalışmıyor düzgün hiçbir farm yapılmayacak durumda farm olayı için düz pistonla devam etmek istiyorum çünkü yapması zahmetli olacak bu yüzden devasa farmlar yerine daha minimal ama pistonla çalışan farmlar yapılacak bu sayede oyuncular biraz daha oyunda tutulabilir yoksa koyuyon çiftçiyi arsaya otomatik topluyo çiftçi aldıktan sonra farmcılık olayı bitiyor

Leaf ve pufferfish özelleştirilebilirlik ve performans açısından mükemmel bir seçim.

Leaf ve pufferfish özelleştirilebilirlik ve performans açısından mükemmel bir seçim.
Leaf bu saydıklarımızın hepsinin üzerine kurulu ve amacı zaten daha optimize etmek değilmi? benmi yanlış biliyorum çünkü zaten paper spigota alternatif olarak optimize pufferfishde ondan optimize purpur onunun üstüne kurulu oda ondan optimize leafda hepsinin toplamının üzerine kurulu oda optimize ama bildiğim kadarıyla en özelleştirilebiliri purpur sanki? aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum

Leaf bu saydıklarımızın hepsinin üzerine kurulu ve amacı zaten daha optimize etmek değilmi? benmi yanlış biliyorum çünkü zaten paper spigota alternatif olarak optimize pufferfishde ondan optimize purpur onunun üstüne kurulu oda ondan optimize leafda hepsinin toplamının üzerine kurulu oda optimize ama bildiğim kadarıyla en özelleştirilebiliri purpur sanki? aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum
O kadar detaylı bilmiyorum fakat leaf içeriğinde çoğu şeyi düzenleyebiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl