Çözüldü FancyHolograms reload sonrası hologramların kaybolması sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xquern1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 76
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xquern1

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Xquern

Discord:

Xquern

FancyHolograms kullanıyorum. Oyun içinde hologram eklediğimde her şey düzgün şekilde görünüyor ve çalışıyor. Ancak /fancyholograms reload komutunu kullandığımda oyun içinde eklediğim tüm hologramlar kayboluyor veya silinmiş gibi oluyor. Yani reload öncesi görünür ve aktif olan hologramlar, reload sonrası tamamen gidiyor. Bu durum normal mi yoksa bir ayar hatası ya da bug kaynaklı mı? Sunucuya genel reload atıldığında veya sunucu açılıp kapatıldığında tekrar geliyor. gerekli logları bıraktım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekürler

not: spark raporunu kısa aldım pluginlere bakın diye :)

denediğim yöntemeler:
Şu ana kadar çözmek için plugin versiyonunu değiştirdim, dosyaları yeniledim ve farklı bir paket içinde tek başına denedim. Ancak sorun devam ediyor.​
örnek hologram
holograms:
kaptan:
type: TEXT
x: 260.5011901855469
y: 21.0
z: 329.56982421875
yaw: 1.9273682
pitch: 2.9999907
visibility_distance: 30
visibility: ALL
persistent: true
scale_x: 3.0
scale_y: 3.0
scale_z: 3.0
translation_x: 0.0
translation_y: 0.0
translation_z: 0.0
shadow_radius: 0.0
shadow_strength: 1.0
text:
- '&fᴀʟɪ'
- '&aᴋᴀᴘᴛᴀɴ'
- '&eᴛıᴋʟᴀ'
text_shadow: false
see_through: false
text_alignment: center
update_text_interval: -1
billboard: fixed
background: transparent

Eklentinin başka bir sürümünü kullanın elenizden geldiği kadar hologram. Yml den ayar yapmayın eğer yapıcaksan ilk save al ondan sonra reload at hayırlı bayramlar

sorun çözülmüştür problem FancyHolograms ın son sürümden kaynakların 1.20.4 olan sürünümü indirdim problşem çözüldü
not: kendi serverim 1.21.4 sürümü

FancyHolograms, hologram verilerini holograms.yml dosyasına yazarken veya dosyadan okurken "Access Denied" (Erişim Engellendi) hatası alıyor.

Kod:
Loglardaki şu kısım kritiktir:
java.nio.file.AccessDeniedException: ./plugins/FancyHolograms/holograms.yml

plugins/FancyHolograms/holograms.yml dosyasına sağ tıkla -> Özellikler.
(Read-only) seçeneğinin işaretli olmadığından emin ol.
Sunucuyu "Yönetici Olarak Çalıştır" ile başlatmayı dene. Baxı yedekleme eklentileri autobackup vb dosyaları kilitler bu hatayı ondan dolayıda alabilirsin hayırlı bayramlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl