Xquern1
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- Xquern
Discord:
Xquern
FancyHolograms kullanıyorum. Oyun içinde hologram eklediğimde her şey düzgün şekilde görünüyor ve çalışıyor. Ancak /fancyholograms reload komutunu kullandığımda oyun içinde eklediğim tüm hologramlar kayboluyor veya silinmiş gibi oluyor. Yani reload öncesi görünür ve aktif olan hologramlar, reload sonrası tamamen gidiyor. Bu durum normal mi yoksa bir ayar hatası ya da bug kaynaklı mı? Sunucuya genel reload atıldığında veya sunucu açılıp kapatıldığında tekrar geliyor. gerekli logları bıraktım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekürler
not: spark raporunu kısa aldım pluginlere bakın diye :)
denediğim yöntemeler:
not: spark raporunu kısa aldım pluginlere bakın diye :)
denediğim yöntemeler:
Şu ana kadar çözmek için plugin versiyonunu değiştirdim, dosyaları yeniledim ve farklı bir paket içinde tek başına denedim. Ancak sorun devam ediyor.
örnek hologramholograms: kaptan: type: TEXT location: world: Liman x: 260.5011901855469 y: 21.0 z: 329.56982421875 yaw: 1.9273682 pitch: 2.9999907 visibility_distance: 30 visibility: ALL persistent: true scale_x: 3.0 scale_y: 3.0 scale_z: 3.0 translation_x: 0.0 translation_y: 0.0 translation_z: 0.0 shadow_radius: 0.0 shadow_strength: 1.0 text: - '&fᴀʟɪ' - '&aᴋᴀᴘᴛᴀɴ' - '&eᴛıᴋʟᴀ' text_shadow: false see_through: false text_alignment: center update_text_interval: -1 billboard: fixed background: transparent