Çözüldü FactionsUUID Satın alamıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zweig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 439
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zweig

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
alkrnz

Discord:

zweig#3896

SpigotMC üzerinden FactionsUUID eklentisini satın alamıyorum. Gerçekten ihtiyacım var. Sadece PayPal üzerinden ödeme kabul ediyor. Türkiyede PayPal'ın kullanımı yok nasıl orijinal eklentiyi nasıl alabilirim?

SpigotMC üzerinden FactionsUUID eklentisini satın alamıyorum. Gerçekten ihtiyacım var. Sadece PayPal üzerinden ödeme kabul ediyor. Türkiyede PayPal'ın kullanımı yok nasıl orijinal eklentiyi nasıl alabilirim?
eklenti satıcısıyla konuşup ona aynı fiyat karşılığında farklı birşey satın alabilirsiniz takas gibi düşünün

VDSniz var ise vds bağlanıp, bir vpn programı kurun. Daha sonra PayPal'a kayıt olun. Sonrasında ise açtığınız hesapta bir kart oluşturun. Ve kartınıza istediğiniz bakiyeyi yükleyin. Ve artık FactionUUID alabilirsiniz.

FactionUUİD benim gözümde çok boş sadece klan işine yarıyor.
FactionsX tercih edebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl