Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SpigotMC üzerinden FactionsUUID eklentisini satın alamıyorum. Gerçekten ihtiyacım var. Sadece PayPal üzerinden ödeme kabul ediyor. Türkiyede PayPal'ın kullanımı yok nasıl orijinal eklentiyi nasıl alabilirim?
SpigotMC üzerinden FactionsUUID eklentisini satın alamıyorum. Gerçekten ihtiyacım var. Sadece PayPal üzerinden ödeme kabul ediyor. Türkiyede PayPal'ın kullanımı yok nasıl orijinal eklentiyi nasıl alabilirim?
VDSniz var ise vds bağlanıp, bir vpn programı kurun. Daha sonra PayPal'a kayıt olun. Sonrasında ise açtığınız hesapta bir kart oluşturun. Ve kartınıza istediğiniz bakiyeyi yükleyin. Ve artık FactionUUID alabilirsiniz.