Çözüldü Factions plugini çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanici0000

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
FertuzNetwors

Discord:

asdGetDo#5362

Merhaba, factions pluginini indiriyorum, MassiveCore ile birlikte ama çalışmıyor, bazı yerlerden indirip denedim birkaç kere, Factions plugini çalışan arkadaşımdan direkt server dosyasını aldım hatta, ama yine çalışmadı bende, ama onda çalışıyor. Neden acaba biliyor musunuz?

Log dosyası VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Factions klasörünü dışarı çıkartın tekrar deneyin olmazsa PaperSpigot'a geçiş yapın.

Factions klasörünü dışarı çıkartın tekrar deneyin olmazsa PaperSpigot'a geçiş yapın.

Hocam aslında sorun da birnevi o diyebiliriz, Factions'un klasörü oluşmuyor ve komutları falanda oyunda yok.

MassiveCore eklentisini kurmak gerekiyordu onu kurar mısınız?

Kurulu zaten hocam, Factions plugini çalışan arkadaşımınkinide kurmuştum, sitelerden de kurdum, arkadaşımdan direkt sw dosyasını aldım, onda oluyor, ama bende olmuyor malesef dediğim gibi.

Eklenti güncelleme almıyor 1.8'de zaten doğru düzgün çalışmıyor version checkliyor plugin orada bir hata veriyor, başka factions eklentilerine göz atabilirsiniz.

Önerebileceğiniz güncel kullanılan veya en iyi seçeneklerden diyebileceğiniz bir eklenti var mı? Önerebilir misiniz? Bu arada yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl