UmutRC
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 33
- Minecraft
- UmutQzkaq
Discord:
umutkawks87
Selam Forum Severler Bugün Sizlere Bir Kaç Soru Sormak İstiyorum Sorularımı Biraz Yazıyla Birazını İse Görsellerle Sorucam
1- Öncelikle Factions Plugininde Klanlar Arası Geçiş Yaparken Sol Altta Sohbette Yani Hangi Klana Girdiğimiz Çıktığımız Hangi Klanın Bölgesinden Geçtiğimize Dair Bİlgiler Verilior Fakat Ben Bu Bilgileri Title İle Yapmak İstiyorum Aşağıdaki Resime Bakarsanız Demek İstediğimi Anlayacaksınız.
Sol Tarafdaki Resimde Vahşi Doğa Yazıyor Yani Serbest Bölge
Sol Tarafdaki Resimde Abura Yazıyor Abura Klan İsmim Vahşi Doğadan Klanıma Geçince Titlede Abura Yazdı Fakat Factions Plugininde Böyle Birşeye Rastlayamadım Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Mutlu Olurum Şimdiden Teşekkür Ederim
Bu Sol Tarafdaki Görselde Sol Altta Yazıyor Fakat Ben Bunlar Tek Kelime Olarak Titlede Göstermek İstiyorum Umarım Demek İstediğimi Anlamışınızdır.
1- Öncelikle Factions Plugininde Klanlar Arası Geçiş Yaparken Sol Altta Sohbette Yani Hangi Klana Girdiğimiz Çıktığımız Hangi Klanın Bölgesinden Geçtiğimize Dair Bİlgiler Verilior Fakat Ben Bu Bilgileri Title İle Yapmak İstiyorum Aşağıdaki Resime Bakarsanız Demek İstediğimi Anlayacaksınız.
Son düzenleme: