Faction Map Ve Plugin Paketi |1.7.X| By @Hüseyin | Yeni Güncelleme Yolda.2600 İndirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BobuncoTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
18
Merhaba Arkadaşlar, Sizlere Uzun Süredir (4 Ay Kadar Her gün Değil Tabi ki Hafta 2-3 saat) Üstünde Çalıştığım Map+Plugin Leri Vereceğim.
Pluginler Sağ'dan Sol'dan İndirdiğim Bulduğum Plugin Paketlerinin Birleşmesiyle Oluşturdum Plugin Paketidir.

Bu Benim Plugin Ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Açısından Paylaştığım İlk Konudur. Bu Yüzden Kötü Olabilir. Gereksiz Pluginler olabilir .

Skypem: Develnuker28

Dikkat: Oyuncularda Warp Listesini Açamama Gibi Sorun Oluyorsa Permissions Verin Veya Warpa Işınlanamıyorsa SuperCensor Pluginini Kaldırınız.

7mPXYa.png

AlphaChest
AntiKillAura
Anti Cheat
Authme
AutoSaveWorld
ChestCommands
ChestShop

CleanChat
CropJoinLeaveMessage
Essentials
Factions
FrameProctect

HolographicDisplays
İConomy
InfoBoard
Jobs
LegendaryMessage
LetItRain
Lockette
MobHealth
MoreSounds
Multiverse Core
Mycommand
Nopl
OpenInv
PlayerHeads
Plotme
Protocollib
RepairSign
ScheduleAnnouncer
SexyMotd
ShopKeepers
SimpleVipPerks
SmokeTrail
SuperCensor
SuprizKutu
WorldEdit
WorldGuard

MyCommand Plugininin İçindeki komutla /hyenile Yazarak Hammadeyi Yenileyebilirsiniz. /lyeninle Yazarak lapisi yeniliyebilirsiniz.

Group Manager Grupları : Kurucu , Admin , ProMod , Mod , ProBuilder , Builder , HardVip [UltraVip] , EasyVip [MegaVip] , NormVip [ Vip ] , UstaRehber , Rehber , Deneme Rehber , Reklamcı , Oyuncu

Warplar : Afk , Arena , Arsa , Avcı , Bilgi , Bowling , Dinlenme , Duyuru , Ench , Event , GalataKulesi , Hammadde , Harabe , Heykeller , Jail , Kutucu , KoşeKapmaca , Lapis , MadenEvent , Market , Orman , Pazar , Penaltı , Plaj , Simyacı , Yemek , Örs , Edit

8nQ2DV.png

vmXpjm.jpg

o20kOQ.jpg

lL3WOB.jpg

VAPMry.jpg

nkjWO5.jpg

14VgJY.jpg
rj62OV.jpg

7Y7N6P.jpg

Ppnrl6.jpg

bjrYW0.jpg

Xy0J5j.jpg

4DP85J.jpg

doP0Rr.jpg

54g2Bl.jpg

AELgpr.jpg

BMnvWD.jpg

Yandex Disk :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

upload.jpg

Şimdiden Teşekkür Ederim Eğer Beğendiyseniz. İyi Kötü Tüm Yorumlarınızı Bekliyorum..

Son düzenleme:
Kardeş Warp Lapiste Oyuncularda Sorun Oluyor

SuperCensor Pluginini Sil Sorun Düzelir.

güzel bi paket ellerine saglık bunu kullancam :) başarılar devamını bekleriz :) iyi forumlar

Rc ederim nedemek ben tsk ederim :) ha bide lobi lobi aktarım nasıl yapcam da onu bilmiyorum biliyorsumun ?

Bu güzel paket için teşekkür ederim(z). Kendini daha fazla geliştirerek daha iyi yerlere geleceğini umut ediyorum.

- ByLegenD

1) Yakın Zamanda Güncelliyicem Pc de Sorun Var O Yüzden. Güncellenecek
2)Permissions Verebilirsin. Düzeltilecek
3) SuperCensor Pluginini Sil Düzelir. Düzeltilecek
4) /jail <isim> <Jail No> (Jail Ayarlamak İçin /setjail <jail No>)
5)Zaten Oyle Hediye Kiti Sadece 1 Kereye Mahsustur. İstersen Essentialstan Değiştirebilirsin. İsteğe Bağlı Kişi Değiştirebilir
6)Bence Gereksiz Yere Yer Kaplıyor istersen Koyabilirsin. Yeni Güncellemede Pluginleri Azaltıp Daha Güzel Plugin Paketi Sunmayı Planlıyorum.
7)İstersen Kaldırabilirsin.Aynı Zamanda ChestCommand plugininin içindeki menü kısmına girip warp dosayasını açınız daha sonra istediğiniz warpı ordan kaldırınız.
8)Arabalar Dekoratif Amaçlıdır.Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz.İstersen Kaldırabilirsin. İsteğe Bağlı Kişi Değiştirebilir
9) Birçok Bugdan Kasıtın Nedir? Bunları Soylersen Düzeltebilirim belki. Düzeltilecek
10) İstemediğin pluginleri Sil Eğer Hayla Lag Oluyorsa Serverde Sorun Vardır.
11)Düzeltilecek.
12)Güncel Pakette Sorunları Azaltmaya Çalışacağım. Düzeltilecek
13)Teşekkürler
14) O Konuda Yapacak Birşeyim Yok Çünkü Her Mapte Olur ItemFrame Sorunu.

bir an önce güncellermisin lütfen[DOUBLEPOST=1435421760,1435421665][/DOUBLEPOST]+rap

-Pakete Güncel İstiyorum Hata Var
-Birçok Yerde Bug Var
-Ve Lag Çok Oluyor Benim Server 3gb 60 Kişilik

Paketi kısa zamanda güncele her gün paket degiştirmeyiz iyi forumlar

-Pakete Güncel İstiyorum Hata Var
-Birçok Yerde Bug Var
-Ve Lag Çok Oluyor Benim Server 3gb 60 Kişilik

Paketi kısa zamanda güncele her gün paket degiştirmeyiz iyi forumlar
Kardeşim Ben Burda Zorla İndirin demiyorum paketi serverinde lag yapıyorsa kullanma Ayrıca Bilgisayarımda Sorun Var. Düzeltince Güncelliyicem Paketi Birçok Kişi Bug Var Diyor. Şu Bugları Soylerseniz Düzeltirim

paket için uğraşmışsın mapı bulmakta zorlandın mı bilmiyorum ama bazı pluginler alıntı keşke aldığın plugin in config dosyasındaki adını değiştirseydin birde world edit ve world guard dosyalarının jarları yok çalışmıyor kusura bakma ama beğenmedim rapor ediyorum

Son düzenleme:
premium vip nasıl verilecek

Kardeşim mesala lobide bug var acayip kasıyor
mesala hatalar şunlar
1 Multiverse-Core hata var düzelt bug var hata vaar > güncele
2 AuthMe confide sorun vardı düzeltim bunda sorun yok ama aldımda kardeşim hatalıydı yenile
3 Info-Board da soeun var 2 de birde kapanıyor ve >güncel degil
4MyCommand /lobi yazınca lobi gitmiyor
5Citizens error lü calışmıyor sorun var düzel
yetkiler sorunlu ayarla
GroupManager ayarsız plotme sorun var adam arsa alıyor am kıramıyor sorun var düzel bi zahmet cok hatan var bidakine deneyerek ver ki sorun yaşama kardeşim hatan varsa düzel öyle koy foruma ! bilgine iyi forumlar

+ kardeşim world edit ler sorun var yetkiler ayarsız permler ayarlarsan ii olur kusura bakma begenmedim rapor ediyorum[DOUBLEPOST=1435594477,1435584387][/DOUBLEPOST]kardeşim yetkileri tam ayarlasam sıkıntı olmuyacak
bazı eroorlerin var düzel biz düzltemeyiz iyi forumlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl