EfeByc21
skript falan
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- EfeByc
- https://www.facebook.com/efeboyaci21
Discord:
Efe#0754
Efe#0754
donsuzturk
Efe#0754
Piyasadaki sunucularda oyuncu var mıEmek ve farklı sistemlerle bir faction sunucusu açarsan ilgi görebilir. Onun haricinde çok ilgi görmesini beklemiyorum.
cnsrc
donsuzturk
Bahsettiğim gibi bir sunucu bulamadığım için ve yakın çevreminde bu tarz sunucular aradığı için bu şekilde düşüncemi belirttim. Fakat emek faction sunucularında 50 üzerinde online oluyor zaten.Piyasadaki sunucularda oyuncu var mı
Efe#0754
Eski tarzı biraz açabilir misin 2012de falan oynuyordum ben en eski ama cidden hatırlamıyorumEski tarz faction sunucu arayşında olan çok insan var. Ona yönelip güzel bir iş çıkarabilirsen bence tutar. Şahsen ben oynarım yani.
Tamam hocam teşekkürlerBahsettiğim gibi bir sunucu bulamadığım için ve yakın çevreminde bu tarz sunucular aradığı için bu şekilde düşüncemi belirttim. Fakat emek faction sunucularında 50 üzerinde online oluyor zaten.
cnsrc
2014 zamanlarının factionu gibi. o zamanlarda açılan sunucuların görsellerini falan bulabilirsen ufak bir araştırmayla bilgi sahibi olabilirsin.Eski tarzı biraz açabilir misin 2012de falan oynuyordum ben en eski ama cidden hatırlamıyorum
Tamam hocam teşekkürler
Efe#0754
Anladım hocam dediğini düşünücem2014 zamanlarının factionu gibi. o zamanlarda açılan sunucuların görsellerini falan bulabilirsen ufak bir araştırmayla bilgi sahibi olabilirsin.
-?-#5193
Bu dediğine katılıyorum, yakında Faction sunucu açmayı düşünüyorum ve bu dediğiniz şeyleri yapması zor gibi geliyor :(Ne kadar iyi sistemler koyarsan koy ortaya, reklam ve tanıtım iyi olmazsa o sunucu tutmaz. Faction servers diyince akla ilk senin sunucu gelmeli.
Bu dediğine katılıyorum, yakında Faction sunucu açmayı düşünüyorum ve bu dediğiniz şeyleri yapması zor gibi geliyor :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!