Çözüldü Faction için aktiflik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

Merhabalar faction serveri kurmayı planlıyorum ama bu aralar piyasa nasıl hiç bilmiyorum biri yönlendirebilir mi beni?
Pişman olur muyum uğraştığıma gibisinden, şimdiden teşekkürler.

Emek ve farklı sistemlerle bir faction sunucusu açarsan ilgi görebilir. Onun haricinde çok ilgi görmesini beklemiyorum.

Eski tarz faction sunucu arayşında olan çok insan var. Ona yönelip güzel bir iş çıkarabilirsen bence tutar. Şahsen ben oynarım yani.

Piyasadaki sunucularda oyuncu var mı
Bahsettiğim gibi bir sunucu bulamadığım için ve yakın çevreminde bu tarz sunucular aradığı için bu şekilde düşüncemi belirttim. Fakat emek faction sunucularında 50 üzerinde online oluyor zaten.

Eski tarz faction sunucu arayşında olan çok insan var. Ona yönelip güzel bir iş çıkarabilirsen bence tutar. Şahsen ben oynarım yani.
Eski tarzı biraz açabilir misin 2012de falan oynuyordum ben en eski ama cidden hatırlamıyorum
Bahsettiğim gibi bir sunucu bulamadığım için ve yakın çevreminde bu tarz sunucular aradığı için bu şekilde düşüncemi belirttim. Fakat emek faction sunucularında 50 üzerinde online oluyor zaten.
Tamam hocam teşekkürler

Eski tarzı biraz açabilir misin 2012de falan oynuyordum ben en eski ama cidden hatırlamıyorum

Tamam hocam teşekkürler
2014 zamanlarının factionu gibi. o zamanlarda açılan sunucuların görsellerini falan bulabilirsen ufak bir araştırmayla bilgi sahibi olabilirsin.

2014 zamanlarının factionu gibi. o zamanlarda açılan sunucuların görsellerini falan bulabilirsen ufak bir araştırmayla bilgi sahibi olabilirsin.
Anladım hocam dediğini düşünücem

Piyasa genellikle onlineye bakıyor, sunucu türüne veya özelliğe bakmıyor

Arkadaşların dediği gibi Emek Faction Açabilirsin.

Ne kadar iyi sistemler koyarsan koy ortaya, reklam ve tanıtım iyi olmazsa o sunucu tutmaz. Faction servers diyince akla ilk senin sunucu gelmeli.

Ne kadar iyi sistemler koyarsan koy ortaya, reklam ve tanıtım iyi olmazsa o sunucu tutmaz. Faction servers diyince akla ilk senin sunucu gelmeli.
Bu dediğine katılıyorum, yakında Faction sunucu açmayı düşünüyorum ve bu dediğiniz şeyleri yapması zor gibi geliyor :(

Bu dediğine katılıyorum, yakında Faction sunucu açmayı düşünüyorum ve bu dediğiniz şeyleri yapması zor gibi geliyor :(

Yani sağlam bir bütçen varsa yakalarsan bu olayı yaparsın. Benim bütçem olmadığı için yeterince bu işlere girişmiyorum.

Bir sunucuda belirli bir online kazandıktan sonra diğer oyuncularda buna bakarak gelir. Eğer en başından sunucunu aktiflik ile donatmak istiyorsan sana önerim emek olarak başla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl