SwindLer0x0
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- SwindLer0x0
Discord:
swindler0x0
swindler0x0
swindler0x0
Yardım edebilcek varmıExcellentcratesde bu "Rarity" olayı nasıl kaldırılıyor? Excelentcrates>crates>crates_name>Rarity: common bu şekilde yazıyordu rarityi kaldırdım ama gitmedi bilen varsa yardım edebilirmi?
swindler0x0
hadi be
Rarity: common
swindler0x0
Tekrar geliyor
- plugins/ExcellentCrates/crates/crates_name.yml dosyasını açın.
- "Rarity" özelliği hala görünüyorsa tamamen şu şekilde kaldırın:
Kod:Rarity: common- Yukarıdaki satırı tamamen silin.
dosyaları silip tekrar denermisiniz.Tekrar geliyor
swindler0x0
Denedim ama olmuyordosyaları silip tekrar denermisiniz.
whiskeytr
Merhabalar,Excellentcratesde bu "Rarity" olayı nasıl kaldırılıyor? Excelentcrates>crates>crates_name>Rarity: common bu şekilde yazıyordu rarityi kaldırdım ama gitmedi bilen varsa yardım edebilirmi?
swindler0x0
Peki bu 5.263% şansı nasıl tam olarak düzenleyebilirim mesela 5% oran ile çıkmasını istiyorumMerhabalar,
Rarity kısmı arka planda otomatik olarak ayarlanıyor
Eşyanın altından(loresinden) silebilirsiniz fakat rarity mantığı aynen devam edecektir.
CTRL+F ile Rarity:'yi ExcellentCrates klasörü üzerinde aratırsan görebilirsin
Örnek:![]()
Saygılarımla,
Whiskey
whiskeytr
Merhabalar,Peki bu 5.263% şansı nasıl tam olarak düzenleyebilirim mesela 5% oran ile çıkmasını istiyorum
swindler0x0
Hmm teşekkürler iyi gecelerMerhabalar,
Şans ile çalışmıyor yeni sürümleri. Şans oranını kendisi otomatik ayarlıyor.
Configden common - rare - legendary felan oluyor onları ayarladığın kat sayıya göre ayarlıyor.
Örneğin kasada 3 legendary 2 common 2 rare var kendisi otomatik olarak şansları ayarlıyor diyebilirim.
İlla şans sayısı koyacağım diyorsan preview itema koyacağın eşyaya lore ekle Şans sayısını kendin göstert Rarirty: kısmınıda sil.
Saygılarımla,
Whiskey
whiskeytr
Merhabalar,Hmm teşekkürler iyi geceler
swindler0x0
hmm anladım sorun aslında o değil yeni sürümünde biraz daha fazla uğraşıyor gibiyiz %5 yerine %5,32 olsa sıkıntı çıkacağını sanmamMerhabalar,
Şans ile çalışmıyor yeni sürümleri. Şans oranını kendisi otomatik ayarlıyor.
Configden common - rare - legendary felan oluyor onları ayarladığın kat sayıya göre ayarlıyor.
Örneğin kasada 3 legendary 2 common 2 rare var kendisi otomatik olarak şansları ayarlıyor diyebilirim.
İlla şans sayısı koyacağım diyorsan preview itema koyacağın eşyaya lore ekle Şans sayısını kendin göstert Rarirty: kısmınıda sil.
Bu şekilde şans %5 gözükür fakat arka planda %5,32 olur çok önemli bir fark değil sonuç olarak.
Saygılarımla,
Whiskey
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!