Çözüldü ExcellentCrates

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SwindLer0x0

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
SwindLer0x0

Discord:

swindler0x0

Excellentcratesde bu "Rarity" olayı nasıl kaldırılıyor? Excelentcrates>crates>crates_name>Rarity: common bu şekilde yazıyordu rarityi kaldırdım ama gitmedi bilen varsa yardım edebilirmi?

Ekli dosyalar

• 1733514211853.webp
    1733514211853.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 90
Excellentcratesde bu "Rarity" olayı nasıl kaldırılıyor? Excelentcrates>crates>crates_name>Rarity: common bu şekilde yazıyordu rarityi kaldırdım ama gitmedi bilen varsa yardım edebilirmi?
Yardım edebilcek varmı

• plugins/ExcellentCrates/crates/crates_name.yml dosyasını açın.
  • "Rarity" özelliği hala görünüyorsa tamamen şu şekilde kaldırın:
  • Kod:
    Rarity: common
  • Yukarıdaki satırı tamamen silin.

• plugins/ExcellentCrates/crates/crates_name.yml dosyasını açın.
  • "Rarity" özelliği hala görünüyorsa tamamen şu şekilde kaldırın:
  • Kod:
    Rarity: common
  • Yukarıdaki satırı tamamen silin.
Tekrar geliyor

Bu configi denermisin.

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Rarity kısmı arka planda otomatik olarak ayarlanıyor

Eşyanın altından(loresinden) silebilirsiniz fakat rarity mantığı aynen devam edecektir.

CTRL+F ile Rarity:'yi ExcellentCrates klasörü üzerinde aratırsan görebilirsin

Örnek:
DeCIAq.png

Saygılarımla,
Whiskey

Son düzenleme:
Merhabalar,

Rarity kısmı arka planda otomatik olarak ayarlanıyor

Eşyanın altından(loresinden) silebilirsiniz fakat rarity mantığı aynen devam edecektir.

CTRL+F ile Rarity:'yi ExcellentCrates klasörü üzerinde aratırsan görebilirsin

Örnek:
DeCIAq.png

Saygılarımla,
Whiskey
Peki bu 5.263% şansı nasıl tam olarak düzenleyebilirim mesela 5% oran ile çıkmasını istiyorum

Ekli dosyalar

• 1733594592912.webp
    1733594592912.webp
    5 KB · Görüntüleme: 73
Peki bu 5.263% şansı nasıl tam olarak düzenleyebilirim mesela 5% oran ile çıkmasını istiyorum
Merhabalar,

Şans ile çalışmıyor yeni sürümleri. Şans oranını kendisi otomatik ayarlıyor.
Configden common - rare - legendary felan oluyor onları ayarladığın kat sayıya göre ayarlıyor.
Örneğin kasada 3 legendary 2 common 2 rare var kendisi otomatik olarak şansları ayarlıyor diyebilirim.

İlla şans sayısı koyacağım diyorsan preview itema koyacağın eşyaya lore ekle Şans sayısını kendin göstert Rarirty: kısmınıda sil.
Bu şekilde şans %5 gözükür fakat arka planda %5,32 olur çok önemli bir fark değil sonuç olarak.

Saygılarımla,
Whiskey

Son düzenleme:
Merhabalar,

Configden common - rare - legendary felan oluyor onları ayarladığın kat sayıya göre ayarlıyor.
Örneğin kasada 3 legendary 2 common 2 rare var kendisi otomatik olarak şansları ayarlıyor diyebilirim.
İlla şans sayısı koyacağım diyorsan preview itema koyacağın eşyaya lore ekle Şans sayısını kendin göstert Rarirty: kısmınıda sil.

Saygılarımla,
Whiskey
Hmm teşekkürler iyi geceler

Merhabalar,

Bu şekilde şans %5 gözükür fakat arka planda %5,32 olur çok önemli bir fark değil sonuç olarak.

Saygılarımla,
Whiskey
hmm anladım sorun aslında o değil yeni sürümünde biraz daha fazla uğraşıyor gibiyiz %5 yerine %5,32 olsa sıkıntı çıkacağını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl