Çözüldü ExcellentCrates Plugin Yardım, Sandıklar Kaydolmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertMC

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
37
ExcellentCrates plugini kullanarak sunucuda sandık oluşturduk. İçerisinden çıkacakları çıkma ihtimalleri sandık ve anahtar textureleri hepsini ayarladık ancak plugini türkçeye çevirip reload attıktan sonra ayarladığımız sandıkların içerisindeki eşyalar yok oluyor. Sandıklara ise birşey olmuyor. Bu saçma sorunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleme:
CrazyCrates plugini kullanarak sunucuda sandık oluşturduk. İçerisinden çıkacakları çıkma ihtimalleri sandık ve anahtar textureleri hepsini ayarladık ancak plugini türkçeye çevirip reload attıktan sonra ayarladığımız sandıkların içerisindeki eşyalar yok oluyor. Sandıklara ise birşey olmuyor. Bu saçma sorunu nasıl çözebilirim ?
Türkçeye çevirirken bir hata yapmış olmalısınız, dosyaları atarsanız bakalım.

discord üzerinden ulaşır mısınız daha detaylı bakalım
excellent crates i silip lootcrate kurdum birde onunla deniyeceğim. Bildiğin başka sandık açma plugini varsa yazar mısın ? Bunlar işimi görmezse o zaman bakalım tekrar excellent crates'e

excellent crates i silip lootcrate kurdum birde onunla deniyeceğim. Bildiğin başka sandık açma plugini varsa yazar mısın ? Bunlar işimi görmezse o zaman bakalım tekrar excellent crates'e
excellent crates mi? başlangıçta crazycrates kullandığınızı belirtmiştiniz ama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl