Sol Reklam

Çözüldü ExcellentCrates Plugin Yardım, Sandıklar Kaydolmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MertMC

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
37
Puanlar
13.420
ExcellentCrates plugini kullanarak sunucuda sandık oluşturduk. İçerisinden çıkacakları çıkma ihtimalleri sandık ve anahtar textureleri hepsini ayarladık ancak plugini türkçeye çevirip reload attıktan sonra ayarladığımız sandıkların içerisindeki eşyalar yok oluyor. Sandıklara ise birşey olmuyor. Bu saçma sorunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleme:
CrazyCrates plugini kullanarak sunucuda sandık oluşturduk. İçerisinden çıkacakları çıkma ihtimalleri sandık ve anahtar textureleri hepsini ayarladık ancak plugini türkçeye çevirip reload attıktan sonra ayarladığımız sandıkların içerisindeki eşyalar yok oluyor. Sandıklara ise birşey olmuyor. Bu saçma sorunu nasıl çözebilirim ?
Türkçeye çevirirken bir hata yapmış olmalısınız, dosyaları atarsanız bakalım.

Plugin dosyasını silip sıfırdan tekrar yükledim
ancak sorun devam ediyor
reload atarken /reload komutunumu yoksa /cc reload komutunumu kullanıyorsunuz?

discord üzerinden ulaşır mısınız daha detaylı bakalım
excellent crates i silip lootcrate kurdum birde onunla deniyeceğim. Bildiğin başka sandık açma plugini varsa yazar mısın ? Bunlar işimi görmezse o zaman bakalım tekrar excellent crates'e

excellent crates i silip lootcrate kurdum birde onunla deniyeceğim. Bildiğin başka sandık açma plugini varsa yazar mısın ? Bunlar işimi görmezse o zaman bakalım tekrar excellent crates'e
excellent crates mi? başlangıçta crazycrates kullandığınızı belirtmiştiniz ama?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!