Anı Evde Tekken Başınıza Gelen Olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartinM9

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
192

Discord:

Lykia#1903

Selam arkadaşlar. Bugün değişik bir konu açmak istedim. Hem biraz eğleniriz, hemde anılarımızı paylaymış oluruz. Ben başlıyorum..

Evde tekken, genellikle kapılarım açık otururum. Genellikle bilgisayar başında olurum. Bilgisayar başındayken, evin salonundan Televizyon sesleri gelmeye başladı. Bizim evimizdeki Televizyon, YouTube erişimine sahip olduğu için, YouTube’den videolar açabiliyoruz. Evde tekken, salondaki televizyondan, sesler yükselmeye başladı. Korkarak salona gittim, baktım televizyonda Plates videoları teker teker oynatılıyor. Olayın başlangıcı, komşunun bizim televizyonumuza Telefonu ile bağlanmasıyla başlamış.. :)

Şimdi sıra sizde arkadaşlar.

Küçükken annem işe giderdi bende evde yalnız kalıyordum. Ama yinede aklıma gelen olay yok

Bi ara evdekiler beni evde bırakıp gezmeye çıkmışlardı bende kapıyı kilitlemiştim uyuya kalmışım. onlarda da anahtar yokmuş onca defa zile basmışlar uyanmamışım arka balkondaki kapının camını kırıp içeri girmişler o cam hala kırık qwewqeqwe

evdekiler gezmeye gitmişlerdi bende aksam tv izliyordum ı salonda uyuyordum sanah yani bi anda kapı kırıldı fuhuş mukaatı gibi polisler daldı içeri o sırada uyandım meğersem ev sahibine haciz gelmiş babamlar gelene kadar polislerle oturduk *

evdekiler gezmeye gitmişler bende aksam tv izliyordum içerde vardı salonda uyuyorum yani bi anda kapı kırıldı fuhuş mukaatı gibi polisler daldı içeri o sırada uyandım meğersem ev sahibine haciz gelmiş babamlar gelene kadar polislerle oturduk *

Sesli güldüm :D

Küçükken annem işe giderdi bende evde yalnız kalıyordum. Ama yinede aklıma gelen olay yok
Bilgilendik. :)​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

evdekiler gezmeye gitmişlerdi bende aksam tv izliyordum ı salonda uyuyordum sanah yani bi anda kapı kırıldı fuhuş mukaatı gibi polisler daldı içeri o sırada uyandım meğersem ev sahibine haciz gelmiş babamlar gelene kadar polislerle oturduk *
Bak buna güldüm. :)​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bi ara evdekiler beni evde bırakıp gezmeye çıkmışlardı bende kapıyı kilitlemiştim uyuya kalmışım. onlarda da anahtar yokmuş onca defa zile basmışlar uyanmamışım arka balkondaki kapının camını kırıp içeri girmişler o cam hala kırık qwewqeqwe
Bak bunada gülünür. :)​

İşte ne güzel * işe gidiyor sen de tek elinle bilgisayar kullanıyorsun falan :)

Ben küçükken evde uyumuşum annem dışarı çıkmış pencereleri kapıları hep kitlemiş evde kilitli kalmıştım bide elektrikler gitmişti napıcağımı bilmiyordum dışarıdan biri cama vuruyordu korkmuştum bi baktım mahalleden arkadaşımdı :D daha sonra biraz zorladım ve pencereyi açmayı başardım mutfağın penceresini açınca dışarı çıktım ve yolda annemi gördüm ve ona dedim ki evde altın var sanki benle beraber bütün evi kilitlemişsin maşallah dedim. oda gülüyor :D

Ben evde tek başıma kaldığımda her Teknolojik alet açık kalır. Bende uyuya kalmışım, tabii ki bizimkilerde anahtar yok. Kapıyı kırmışlar ben hala uyuyorum. :)

Hiç güleceğim yoktu :D

Küçüktüm ve evde tektim o zaman geçelim hemen.

Küçük dediğim 10 11 yaşlarında bilgisayar başındaydım. Birden tak diye bir ses geldi ulan ne oluyor? Dedim ve korkudan kapının önünü kapatmıştım. Annemle babam gelene kadar beklemiştim kapıyı açarken bile çok korkmuştum.

Evde yalnız kalıpta korktuğum bir anı yokta, çakmağı alıp tavana tutuyordum bazı zamanlar. Çakmağı bir süre tuttuktan sonra tavanın karardığı fark ettim o kadar silmeme rağmen o iz hala duruyo, neyseki fark etmediler :P

''Tuvaletteyim Bir anda Çamaşır makinesinin kapısı açıldı birden kendi kendine :D''​

Son ses açık Kalan televizyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl