gollapuzesi#5701
Sensei#7806
Bi ara evdekiler beni evde bırakıp gezmeye çıkmışlardı bende kapıyı kilitlemiştim uyuya kalmışım. onlarda da anahtar yokmuş onca defa zile basmışlar uyanmamışım arka balkondaki kapının camını kırıp içeri girmişler o cam hala kırık qwewqeqwe
lazarusgod
1-2 ay önce falanmı oldu olayBi ara evdekiler beni evde bırakıp gezmeye çıkmışlardı bende kapıyı kilitlemiştim uyuya kalmışım. onlarda da anahtar yokmuş onca defa zile basmışlar uyanmamışım arka balkondaki kapının camını kırıp içeri girmişler o cam hala kırık qwewqeqwe
salon geniş herhalde :DKendi odamdan evin salonuna taşınırım. :'D
hele gece yatıyosunuz ve bilgisayar masasında düşmesi imkansız olan bi eşya yere düşüyor :D benim kedim var bu gibi durumlara alışığım fakat yalnızken çok sıkıntı oluyo D:Evde tekken İçeriden bazen sesler geliyor mobilyalardan geliyor sanırım. En Korktuğum anlardan biri o.
AyberkGRX#7559
EmreSHN#4551
Selam arkadaşlar. Bugün değişik bir konu açmak istedim. Hem biraz eğleniriz, hemde anılarımızı paylaymış oluruz. Ben başlıyorum..
Evde tekken, genellikle kapılarım açık otururum. Genellikle bilgisayar başında olurum. Bilgisayar başındayken, evin salonundan Televizyon sesleri gelmeye başladı. Bizim evimizdeki Televizyon, YouTube erişimine sahip olduğu için, YouTube’den videolar açabiliyoruz. Evde tekken, salondaki televizyondan, sesler yükselmeye başladı. Korkarak salona gittim, baktım televizyonda Plates videoları teker teker oynatılıyor. Olayın başlangıcı, komşunun bizim televizyonumuza Telefonu ile bağlanmasıyla başlamış.. :)
Şimdi sıra sizde arkadaşlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!