Anı Evde Tekken Başınıza Gelen Olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektrikler gitmişti küçüğüm biraz mumla oynuyordum etrafına kağıttan duvar yapmıştım kağıt yandı elim de yandı az daha evi yakıyordum

Eve arı girerdi bende kapıyı kitlerdim ondan sonra onun cama gitmesini bekleyip bi tane yapıştırıp evden uzaklaştırırdım sonra tüm camları kapatır evde sıcaktan boğulurdum

tek elle pc kullanırdım, hala da kullanırım :D

Bi ara evdekiler beni evde bırakıp gezmeye çıkmışlardı bende kapıyı kilitlemiştim uyuya kalmışım. onlarda da anahtar yokmuş onca defa zile basmışlar uyanmamışım arka balkondaki kapının camını kırıp içeri girmişler o cam hala kırık qwewqeqwe
Bu olay yaşandı ben Don Corleoneyim.

.
94309.jpg

Evde tekken İçeriden bazen sesler geliyor mobilyalardan geliyor sanırım. En Korktuğum anlardan biri o.

Kendi odamdan evin salonuna taşınırım. :'D

Bi ara evdekiler beni evde bırakıp gezmeye çıkmışlardı bende kapıyı kilitlemiştim uyuya kalmışım. onlarda da anahtar yokmuş onca defa zile basmışlar uyanmamışım arka balkondaki kapının camını kırıp içeri girmişler o cam hala kırık qwewqeqwe
1-2 ay önce falanmı oldu olay

gecenin bir yarısı arka bahçedeki tuvalete gitmiştim. sağ tarafta anlatması güç bir silüte gördükten sonra bağıra bağıra kaçmıştım :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kendi odamdan evin salonuna taşınırım. :'D
salon geniş herhalde :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Evde tekken İçeriden bazen sesler geliyor mobilyalardan geliyor sanırım. En Korktuğum anlardan biri o.
hele gece yatıyosunuz ve bilgisayar masasında düşmesi imkansız olan bi eşya yere düşüyor :D benim kedim var bu gibi durumlara alışığım fakat yalnızken çok sıkıntı oluyo D:

Televizyona Discord U Baglamışdım Arkadaşlar Ultra Bas Ah Sesi Açınca Alttaki Komşu Geldi Anama Söledi Sonra

Bizimkine baglanmazlar ins

Bir kereliğine evde tek başınayken eve kurye gelmişti ve kapıyı çalmıştı. Bende haliyle korkup kapıyı açmamıştım. Neyse ki annem yetişmişti ?

Rüyamda evde tekdim o gün saat 3 civarı korku film izlemiştim rüyamda karşıma cıkıyorlar korkutuyorlar öyle korkmuştum ki

Söyleyemem gizli bilgi .d

Selam arkadaşlar. Bugün değişik bir konu açmak istedim. Hem biraz eğleniriz, hemde anılarımızı paylaymış oluruz. Ben başlıyorum..

Evde tekken, genellikle kapılarım açık otururum. Genellikle bilgisayar başında olurum. Bilgisayar başındayken, evin salonundan Televizyon sesleri gelmeye başladı. Bizim evimizdeki Televizyon, YouTube erişimine sahip olduğu için, YouTube’den videolar açabiliyoruz. Evde tekken, salondaki televizyondan, sesler yükselmeye başladı. Korkarak salona gittim, baktım televizyonda Plates videoları teker teker oynatılıyor. Olayın başlangıcı, komşunun bizim televizyonumuza Telefonu ile bağlanmasıyla başlamış.. :)

Şimdi sıra sizde arkadaşlar.

Yatağımda yatıyordum ışıklarda kapalı. Önümde bir siyah figür gördüm hemen kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl