Eternal Network > Eskilerin Kalitesi | İLK DEFA GÖRECEĞİNİZ SİSTEMLER | 4 ADET CLASS | GİRİŞTE 10 ADET SPAWNER | Faction - OPSkyBlock - SkyWars |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gerek özgün sistemleriyle gerekse de hoş görünümlü oyun ve haritalarıyla takdire şayan bir Hub sunucusu olmuş ancak dizayn değişebilir ;) :8

"İddia ediyoruz Türkiyenin en iyi hub sunucularından biriyiz" başlıklı tonlarca gördüm bu devirde herkes iyi herkes 1 numara herkes gelişmiş herkes süper.

"İddia ediyoruz Türkiyenin en iyi hub sunucularından biriyiz" başlıklı tonlarca gördüm bu devirde herkes iyi herkes 1 numara herkes gelişmiş herkes süper.
Gün içinde onlarca bildirim geliyor. Eğer sizi bu konuya çekebilmişsek ne güzel diye düşünüyorum. O bildirimi de gayet iyi hazırladığımı düşünüyorum.

Gün içinde onlarca bildirim geliyor. Eğer sizi bu konuya çekebilmişsek ne güzel diye düşünüyorum. O bildirimi de gayet iyi hazırladığımı düşünüyorum.
Herkes artık öyle şeyler dediği için kötüleniceğinizi düşünmekteyim,millet artık bıktı tonlarca kendine iyi diyen sunuculardan.

ben paketler alıntı demedim düzgün okuyun lütfen
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ayrıyetten yalan söylüyorsunuz aac almamışsınız ki size bile ait değil alsaydınız sürümü şuanki sürüm olan 4.3.10 olurdu değil mi
Ekli dosyayı görüntüle 119990
İnsanlara yalancı demek çok kolay sanırım. Bu konuda haklı olduğunuz tek yer sürümün 4.3.10 olması gerektiği. AAC yi satın aldığımız satıcıyla gerekli irtibatlar kurulacaktır. Fakat bu size, bana yalancı deme hakkını vermez. Yorumunuzu değiştirirseniz daha iyi olur. İyi forumlar

Gerek özgün sistemleriyle gerekse de hoş görünümlü oyun ve haritalarıyla takdire şayan bir Hub sunucusu olmuş ancak dizayn değişebilir ;) :8
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkürler. İsteğiniz not edilmiştir. İyi forumlar.
Herkes artık öyle şeyler dediği için kötüleniceğinizi düşünmekteyim,millet artık bıktı tonlarca kendine iyi diyen sunuculardan.
Merhaba asla kendini beğenmiş sunuculardan değiliz. Samimi bir ekibimiz de var. Kötüleyenler veya özel bir kin besleyenler elbet olacaktır fakat bizim için sorun değil. Yorum için teşekkürler, İyi forumlar

Dostum anlıyorum emek veriyorsun ve bir şeyler yapmak istiyorsun.Ama bu kadar iddalı ve saldırgan olma.Kendine bir hedef koymuşsun ben en iyilerinden olacağım! diye fakat şu an ortaya çıkan şey pekte oynanabilir değil.Özgün sistemler Türkiyede yapmak imkansız demişsin buna katılmasamda senden işini kat ve kat daha iyi yapan sunucular var.Ayrıca olay kodlama ile değil hayal gücüyle alakalı.Basit bir skript veya spigot dan bulacağın özgün bir eklenti ile de çok güzel işler başarabilirsin.

ilk olarak konu tasarımının ne kadar iyi oldugunu tartışmıyoruz hazır bir tasarım çoğu keyubu sunucuda artık gördük sistemlerde her sistemin size ait olmasını belirtmedik sadece 1-2 tane "özgün" şey var özgün dedigimiz şey sizin düşündügünüz başka biryerde olmayan birşeydir p2w normal bir sunucunun şeyi değildir ve asla kesinlikle onları övmedim övmemde normaldede zaten bir sunucu p2w olmamalı
Elimizden geldiğince özgün şeyler eklemeye çalışıyoruz. Zaten PvP'nin temelinde yatan şeyler zırhlardır ve bu zırhlar için bir sürü özellik CLASS vb ekledik. Factionun temelinde PvP ve klan savaşı olduğunu düşünürsek PvP için CLASS'lar ve sunucuya girip /klanvs yazarsanız Özel Klan Ligi'nin oynanacağı özel klan arenalarına erişebilirsiniz. Belki daha eklenebilecek ufak tefek şeyler vardır ama factionda bana göre yapılabilecek en büyük değişiklik PvP sisteminde bir değişiklik olduğundan bu yönde bir değişiklik ekledik ilk önce. İleriki dönemlerde daha fazla şey eklenecektir. İyi forumlar, yorumunuz için teşekkür ederim.
Dostum anlıyorum emek veriyorsun ve bir şeyler yapmak istiyorsun.Ama bu kadar iddalı ve saldırgan olma.Kendine bir hedef koymuşsun ben en iyilerinden olacağım! diye fakat şu an ortaya çıkan şey pekte oynanabilir değil.Özgün sistemler Türkiyede yapmak imkansız demişsin buna katılmasamda senden işini kat ve kat daha iyi yapan sunucular var.Ayrıca olay kodlama ile değil hayal gücüyle alakalı.Basit bir skript veya spigot dan bulacağın özgün bir eklenti ile de çok güzel işler başarabilirsin.
Merhaba öncelikle yorumunuz için teşekkürler. OPSkyblock işine yeni girdiğimiz söylenebilir bu yüzden elbet hatalarımız olacak fakat faction konusunda iyi bir iş başardığımıza inanıyorum. Ayrıca oynanabilir olmayan kısmı söylerseniz sevinirim. Özgün sistemleri Türkiye'de yapmak imkansız demedim comment'imi tekrar oyunuz. İyi forumlar.

OPSkyblock Paketin "LeFleetz"in Bu Dönemde Yayınlanmış Paketidir.​

Konu tasarımı geliştirilebilir onun dışında güzel bir sunucu olmuş. Başarılar dilerim. <3

Yorumunuz için teşekkürler. Sunucumuzu ayın 25'inde kapatıyoruz maalesefki. Belki bir gün tekrardan görüşmek dileğiyle :)

Klasik bir hub sunucusu başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler. Sunucumuzu ayın 25'inde kapatıyoruz maalesefki. Belki bir gün tekrardan görüşmek dileğiyle :)
3 ay aktif tutun bari ya, online veya para gelmeyince direk kapatiyorsunuz ilk ayda sunucu dolması bekleme hemde böyle bir sunucunun.

Klasik bir hub sunucusu başarılar.

3 ay aktif tutun bari ya, online veya para gelmeyince direk kapatiyorsunuz ilk ayda sunucu dolması bekleme hemde böyle bir sunucunun.
2 ay açık tuttuk zaten. İlk ay 3gb iken 2. ay 12gb yaptık ve domain aldık kendimize. Para gelmeseydi böyle bir şey yapmazdık. Bu harcamalar yapılırken söylemesi ayıptır ama cebimizden 5 kuruş para çıkmadı.
Para gelmediği için değil, Oradan kazandığımız paraları başka projelere yöneltmek için sunucuyu kapatma kararı aldık. İyi forumlar.

2 ay açık tuttuk zaten. İlk ay 3gb iken 2. ay 12gb yaptık ve domain aldık kendimize. Para gelmeseydi böyle bir şey yapmazdık. Bu harcamalar yapılırken söylemesi ayıptır ama cebimizden 5 kuruş para çıkmadı.
Para gelmediği için değil, Oradan kazandığımız paraları başka projelere yöneltmek için sunucuyu kapatma kararı aldık. İyi forumlar.
Hazır paketle sunucu açılmayacağının canlı kanıtı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl