Bulundu eşyayı silip başka bir eşya vermesi

reddaw

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
RedDaw00

Discord:

jollymarmot28

merhaba ben şöyle bir plugin arıyorum tabii varsa bi item olacak o item ile full büyülü kes 5 kılıca sağ tıklayınca o kılıç keskinlik 6 olacak böyle bir plugin varmıdır ?

merhaba ben şöyle bir plugin arıyorum tabii varsa bi item olacak o item ile full büyülü kes 5 kılıca sağ tıklayınca o kılıç keskinlik 6 olacak böyle bir plugin varmıdır ?
Böyle bir eklenti olacağını sanmıyorum ama konuyu tam detaylı olarak açabilirseniz yardımcı olurum?

Böyle bir eklenti olacağını sanmıyorum ama konuyu tam detaylı olarak açabilirseniz yardımcı olurum?
şimdi bir tane item var herhangi bir ve onun ile bi tane mesela kılıca tıklayınca kılıç ve o item siliniyor ve yerine o kılıçdan daha iyi bir kılıç geliyor

Bu tür plugin var mı bilmiyorum fakat farkındalık yaratmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini önerebilirim. Ekstra olarak özellikli ve saldırı hasarını arttırabilecek bir plugin.

şimdi bir tane item var herhangi bir ve onun ile bi tane mesela kılıca tıklayınca kılıç ve o item siliniyor ve yerine o kılıçdan daha iyi bir kılıç geliyor
Dediğiniz özelliklere ait eklenti var mıdır bilmiyorum ama script ile yapılabilinir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl