Çözüldü Essentials kit yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AysanCSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 934
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AysanCSS

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Hayırlı forumlar ilgili arkadaşlardan bir yardım isteyeceğim essentials a blok kodları item kodları vs ekleyebiliyoruz fakat spawner kodu ekleyemıyoruz spawner skripti kurdum itemi elime alıp /iteminfo yazdım ve oradaki 52#G gibisinden kodu kitlerdeki kodlar kısmına yazdım fakat kabul etmedi nasıl yapabilirim ? teşekkürler

Şöyle denermisin? Mesela item spawnerin adı &eDemir Spawner Essentialsa şunu koy;
- 52 1 name:&eDemir_Spawner

hocam benim istediğim spawner ismini değiştirmek değil demir spawneri vermek .

Elmas,Demir,Elmas,Gold Skripti atayımmı bunu adakitte vermede var essentials ta sorunsuz çalışıyor ?

Hocam Şimdi ; Banada Aynı mesele oldu anlatıyım.O spawnerı skript ile yapıyor isen %player% li eklemesi var ise skriptinde, mesela spawnerı /xx komutu ıle alıyorsun essentialsda kıtı aldıgın yere /kit baslangıc,/xx şeklinde ekleyebilirsin Yardımcı Olduysam Ne Mutlu :)[DOUBLEPOST=1508691448,1508691412][/DOUBLEPOST]Hocam Şimdi ; Banada Aynı mesele oldu anlatıyım.O spawnerı skript ile yapıyor isen %player% li eklemesi var ise skriptinde, mesela spawnerı /xx komutu ıle alıyorsun essentialsda kıtı aldıgın yere /kit baslangıc,/xx şeklinde ekleyebilirsin Yardımcı Olduysam Ne Mutlu :)[DOUBLEPOST=1508691530][/DOUBLEPOST]Kısacası ; /adakit ile Spawner Alınıyor ise kiti 2 kod ile [ /kit baslangıc,/adakit ] şeklinde :)[DOUBLEPOST=1508691597][/DOUBLEPOST]
Hayırlı forumlar ilgili arkadaşlardan bir yardım isteyeceğim essentials a blok kodları item kodları vs ekleyebiliyoruz fakat spawner kodu ekleyemıyoruz spawner skripti kurdum itemi elime alıp /iteminfo yazdım ve oradaki 52#G gibisinden kodu kitlerdeki kodlar kısmına yazdım fakat kabul etmedi nasıl yapabilirim ? teşekkürler
istersen skype ver ordanda konuşabiliriz?

Sorun çözülmüştür. teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl