Sol Reklam

Çözüldü Essentials kit yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AysanCSS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 804
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AysanCSS

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Puanlar
0
Hayırlı forumlar ilgili arkadaşlardan bir yardım isteyeceğim essentials a blok kodları item kodları vs ekleyebiliyoruz fakat spawner kodu ekleyemıyoruz spawner skripti kurdum itemi elime alıp /iteminfo yazdım ve oradaki 52#G gibisinden kodu kitlerdeki kodlar kısmına yazdım fakat kabul etmedi nasıl yapabilirim ? teşekkürler

Şöyle denermisin? Mesela item spawnerin adı &eDemir Spawner Essentialsa şunu koy;
- 52 1 name:&eDemir_Spawner

hocam benim istediğim spawner ismini değiştirmek değil demir spawneri vermek .

Elmas,Demir,Elmas,Gold Skripti atayımmı bunu adakitte vermede var essentials ta sorunsuz çalışıyor ?

Hocam Şimdi ; Banada Aynı mesele oldu anlatıyım.O spawnerı skript ile yapıyor isen %player% li eklemesi var ise skriptinde, mesela spawnerı /xx komutu ıle alıyorsun essentialsda kıtı aldıgın yere /kit baslangıc,/xx şeklinde ekleyebilirsin Yardımcı Olduysam Ne Mutlu :)[DOUBLEPOST=1508691448,1508691412][/DOUBLEPOST]Hocam Şimdi ; Banada Aynı mesele oldu anlatıyım.O spawnerı skript ile yapıyor isen %player% li eklemesi var ise skriptinde, mesela spawnerı /xx komutu ıle alıyorsun essentialsda kıtı aldıgın yere /kit baslangıc,/xx şeklinde ekleyebilirsin Yardımcı Olduysam Ne Mutlu :)[DOUBLEPOST=1508691530][/DOUBLEPOST]Kısacası ; /adakit ile Spawner Alınıyor ise kiti 2 kod ile [ /kit baslangıc,/adakit ] şeklinde :)[DOUBLEPOST=1508691597][/DOUBLEPOST]
Hayırlı forumlar ilgili arkadaşlardan bir yardım isteyeceğim essentials a blok kodları item kodları vs ekleyebiliyoruz fakat spawner kodu ekleyemıyoruz spawner skripti kurdum itemi elime alıp /iteminfo yazdım ve oradaki 52#G gibisinden kodu kitlerdeki kodlar kısmına yazdım fakat kabul etmedi nasıl yapabilirim ? teşekkürler
istersen skype ver ordanda konuşabiliriz?

Sorun çözülmüştür. teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı