ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
deichor
ihalitisbackk#7699
süre de olur alıp alamadığının durumu yazsa da olur o yes ve no kısmını nereden değiştirebilirim. essentials dosyalarına baktım bulamadım.Aradığınız ve istediğiniz placeholder bu değil çünkü. Kullandığınız placeholderin isminde de olduğu gibi oyuncunun kiti alıp alamadığını gösterir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
Yes ve No kısmını nasıl değiştireceğimi biliyor musunuz ?Aradığınız ve istediğiniz placeholder bu değil çünkü. Kullandığınız placeholderin isminde de olduğu gibi oyuncunun kiti alıp alamadığını gösterir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
evet kullandım sorun orda değil ama placeholder sorunsuz çalışıyor fakat yes , no şeklinde yazıyor ben oraya Alınabilir ve Alınamaz yazacağım ama nereden değiştireceğimi bilmiyorum essentials dosyalarına baktım bulamadım./papi ecloud download Essentials kullandınız değil mi?
ihalitisbackk#7699
bilginiz var mı ?/papi ecloud download Essentials kullandınız değil mi?
ihalitisbackk#7699
Essentials place holder derken? öyle bir dosyası yok hocam essentials'ın.Essentials Placeholderin içine girin ordaki değerleri Yes/No yerine time olarak değiştirin.
Discord gelip iletişime geçebilri misiniz ? xMadzzy#0001Essentials place holder derken? öyle bir dosyası yok hocam essentials'ın.
ihalitisbackk#7699
Buldum dosyayı. placeholder api config dosyasından değiştiriliyormuş teşekkürler sorun çözülmüştür. konu kilit.Essentials Placeholderin içine girin ordaki değerleri Yes/No yerine time olarak değiştirin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!