Çözüldü Essentials Kit süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Kit'in süresini belirtmek amaçlı menüye eklediğim kite %essentials_kit_is_available_claim% placeholderini verdim. fakat menü de yes veya no şeklinde yazıyor bunu nasıl düzenleyebilirim?
1659362996001.png

Aradığınız ve istediğiniz placeholder bu değil çünkü. Kullandığınız placeholderin isminde de olduğu gibi oyuncunun kiti alıp alamadığını gösterir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aradığınız ve istediğiniz placeholder bu değil çünkü. Kullandığınız placeholderin isminde de olduğu gibi oyuncunun kiti alıp alamadığını gösterir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
süre de olur alıp alamadığının durumu yazsa da olur o yes ve no kısmını nereden değiştirebilirim. essentials dosyalarına baktım bulamadım.

/papi ecloud download Essentials kullandınız değil mi?

/papi ecloud download Essentials kullandınız değil mi?
evet kullandım sorun orda değil ama placeholder sorunsuz çalışıyor fakat yes , no şeklinde yazıyor ben oraya Alınabilir ve Alınamaz yazacağım ama nereden değiştireceğimi bilmiyorum essentials dosyalarına baktım bulamadım.

Essentials Placeholderin içine girin ordaki değerleri Yes/No yerine time olarak değiştirin.
Buldum dosyayı. placeholder api config dosyasından değiştiriliyormuş teşekkürler sorun çözülmüştür. konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl