Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 1.8 Essentials kullaniyorum. Enchantment olmayan kitlerde bi sorun yok lakin enchantment olan kitleri mesela vip kitlerini vermiyor acil yardım.
Adım adım yapman gerekenler;
1- Essentials>config.yml'ye girip unsafe-enchantments: satırını bul'dan aratıp bulunuz false ise true yapınız, ardından /ess reload komutunu uygulayın.
2- Ayarladığınız enchli eşyalar aşağıdaki verdiğim örnek koddaki gibi gibi olup olmadığını kontrol edin.
3- Son olarak vip grubuna essentials.kits.vip yetkisini ekleyin (vip yazan yere vip kitinin adı gelecek) ardından /manload komutunu uygulayın.
Adım adım yapman gerekenler;
1- Essentials>config.yml'ye girip unsafe-enchantments: satırını bul'dan aratıp bulunuz false ise true yapınız, ardından /ess reload komutunu uygulayın.
2- Ayarladığınız enchli eşyalar aşağıdaki verdiğim örnek koddaki gibi gibi olup olmadığını kontrol edin.
3- Son olarak vip grubuna essentials.kits.vip yetkisini ekleyin (vip yazan yere vip kitinin adı gelecek) ardından /manload komutunu uygulayın.