Eski Tarz Faction Açsam Tutarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JESUS?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JESUS?

JESUS
Elmaslar
372
Eski sunucu videolarını izliyordum aklıma böyle bir fikir geldi, sizce tutarmı eski tarz faction açsam.
ve eski tarz skyblock vb.

Şöyle Discord adresimi bırakayım, bir ulaş derim: Arhan#8229

Maalesef ki tutacağını sanmıyorum. Çok sağlam bir çevreniz varsa ve yanında gerçekten reklama yatırım yapabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman gerçekten güzel bir ortam oluşabilir onun dışında şuanki faction kitlesi tamamen OPFaction tarzına yönelik :/

Maalesef ki tutacağını sanmıyorum. Çok sağlam bir çevreniz varsa ve yanında gerçekten reklama yatırım yapabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman gerçekten güzel bir ortam oluşabilir onun dışında şuanki faction kitlesi tamamen OPFaction tarzına yönelik :/
Değerli yorumun için teşşekürler reklam yatırım yapabilirim ama dolmama olasılığıda çok yüksek ginede şans denicem.

Şuanda tutacağını sanmıyorum çünkü eski faction da gerçek bir rekabet ve pvp vardı şimdiki oyuncuların bunu beklediğini sanmıyorum. ''OP'' olarak adlandırdıkları oyun modunu tercih ediyorlar. Ama keşke eski Faction geri gelse.

Tutar Bence Çünkü eskileri özleyen çok oyuncu var

Eskileri özleyenleri bulursanız tutabilir

Jesus sana tek önerim MineTürk OPFaction'ı tekrar getir çünkü benim bu zamana kadar oynadığım en iyi opfaction plugin paketi ve saranı oydu . Çünkü şöyle söyliyim bi çekişmesi var mesela adamlar MVIP+ Kılıcı Kes 500 olduğu için oyunda son rütbeye gelmiş insan bi clan kuruyor ve o kes500 'ü alıp arenada fln 1. olmaya calışıyor . Hani tavsiyem bu yöndedir ama şöyle bişey var plugin paketi cidden bi makinayı zorlayacak kadar güçlü bir paket . Ben 8 GB'ram ile denediğimde bile sw acayip lag yapmıştı. Eski tarz fazla tutmaz anca "SahinCraft" falan açarsa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Jesus sana tek önerim MineTürk OPFaction'ı tekrar getir çünkü benim bu zamana kadar oynadığım en iyi opfaction plugin paketi ve saranı oydu . Çünkü şöyle söyliyim bi çekişmesi var mesela adamlar MVIP+ Kılıcı Kes 500 olduğu için oyunda son rütbeye gelmiş insan bi clan kuruyor ve o kes500 'ü alıp arenada fln 1. olmaya calışıyor . Hani tavsiyem bu yöndedir ama şöyle bişey var plugin paketi cidden bi makinayı zorlayacak kadar güçlü bir paket . Ben 8 GB'ram ile denediğimde bile sw acayip lag yapmıştı. Eski tarz fazla tutmaz anca "SahinCraft" falan açarsa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İyi bir makineyi f zorlamaz dediğin gibi bir faction yapabilirim aslında, teşşekürler değerli yorumun için.

Zor agacım bende deniyorum

Hazır piyasada böyle bir sunucu yokken denemekte fayda var. Şahsen zamanı bol olan adam olsam dibine kadar oynardım ki zamanım yok :'(

O kumarı biz denedik tutmadı deneme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl