İstek gönderildi.Şöyle Discord adresimi bırakayım, bir ulaş derim: Arhan#8229
Değerli yorumun için teşşekürler reklam yatırım yapabilirim ama dolmama olasılığıda çok yüksek ginede şans denicem.Maalesef ki tutacağını sanmıyorum. Çok sağlam bir çevreniz varsa ve yanında gerçekten reklama yatırım yapabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman gerçekten güzel bir ortam oluşabilir onun dışında şuanki faction kitlesi tamamen OPFaction tarzına yönelik :/
Taha Kaya#8199
İyi bir makineyi f zorlamaz dediğin gibi bir faction yapabilirim aslında, teşşekürler değerli yorumun için.Jesus sana tek önerim MineTürk OPFaction'ı tekrar getir çünkü benim bu zamana kadar oynadığım en iyi opfaction plugin paketi ve saranı oydu . Çünkü şöyle söyliyim bi çekişmesi var mesela adamlar MVIP+ Kılıcı Kes 500 olduğu için oyunda son rütbeye gelmiş insan bi clan kuruyor ve o kes500 'ü alıp arenada fln 1. olmaya calışıyor . Hani tavsiyem bu yöndedir ama şöyle bişey var plugin paketi cidden bi makinayı zorlayacak kadar güçlü bir paket . Ben 8 GB'ram ile denediğimde bile sw acayip lag yapmıştı. Eski tarz fazla tutmaz anca "SahinCraft" falan açarsa
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
reklam baya para harcarsan zor olmayabilir.Zor agacım bende deniyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!