Çözüldü Eski pcmi server yapmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Henzy988
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engellemenin bir yolu ne yazıkki yok heleki ev tipi bir route kullanıyorsanız hosting sağlayacıların en büyük dertlerinden birisi

Hosting şirketleride bu saldırılarda maruz kalıyor fakat bant genişlikleri ve ddos protect hizmetleri absorve ediyor
Önerdiğiniz hosting varmı acaba?

Hangi plan sizin ihtiyaçlarına uygun gelirse onu kullanın. Kesin olarak bir şey söyleyemem, orda uzmanlarla da görüşebiliyorsunuz
Anladım teşekkürler.

Önerdiğiniz hosting varmı acaba?

Anladım teşekkürler.
Bir kaç saat önce yazmıştım tamda

Almanya lokasyon isterseniz Nodesty
Türkiye lokasyon için Hostabil

Önereceğim iki firmanında kendine ait artıları olsada her ikiside işinin hakkını veren firmalar, Nodesty DDoS performans odaklı yüksek internet hızına sahip bir firma 10GPS internet hızı bulunuyor

Hostabilinde ondan aşağı pek bir yönü yok ve türkiye lokasyon 1GPS internet hızı bulunuyor

Bir kaç saat önce yazmıştım tamda

Almanya lokasyon isterseniz Nodesty
Türkiye lokasyon için Hostabil

Önereceğim iki firmanında kendine ait artıları olsada her ikiside işinin hakkını veren firmalar, Nodesty DDoS performans odaklı yüksek internet hızına sahip bir firma 10GPS internet hızı bulunuyor

Hostabilinde ondan aşağı pek bir yönü yok ve türkiye lokasyon 1GPS internet hızı bulunuyor
Nodesty gerçekten kalite açısından başarılı bir firma hizmetlerinden memnunum. Ancak teknik destekleri biraz yavaş kalabiliyor. Yine de diğer firmayı da denemeyi düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl