ByVoxar
westdeklot
maadenci
hxenzy
Bu plugini TCP ile birlikte mi kullanmalıyım, yoksa TCP’yi kaldırmam yeterli olur mu?tavsiye ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hxenzy
1000 Mbps internetim var şu an, ancak dediğiniz gibi bu hız yine yeterli gelmeyebilir. Bu durumda önerebileceğiniz bir hosting var mı?Merhaba sunucuza DDoS saldırısı olabilir Internetiniz stabil olmaya bilir ve düşük upload verebilir birde evinizde bir yere kadar sürdürürsünüz sunucunuzu küçük bir sunucu kurmak istiyorsanız eğer yeterli olucaktır ancak büyük sunucu kurmak istiyorsanız yeterli olmayabilir
Yani bunu tamamen engellemenin bir yolu yok mu?Anladığım kadarı ile deneyimlisiniz, makinanda alabileceğin her önlemi almışsın zaten hocam ek önlemler artık paket ile ilgili oluyor %100 korumak zaten mümkün olmasada çoluk çocuk saldırılarını engellemesi kafidir
sadece birisi niyetlenip sağlam bir ddos attack atarsa modeminiz ya patlar yada internet aşımı yersiniz bir ay boyunca
maadenci
Beraber kullanın ikisi de farklı hizmetler sunar.Bu plugini TCP ile birlikte mi kullanmalıyım, yoksa TCP’yi kaldırmam yeterli olur mu?
maadenci
Cloudflare Spectrum kullanabilirsiniz1000 Mbps internetim var şu an, ancak dediğiniz gibi bu hız yine yeterli gelmeyebilir. Bu durumda önerebileceğiniz bir hosting var mı?
Yani bunu tamamen engellemenin bir yolu yok mu?
maadenci
Size tavsiyem TCPShield ile başlayın, sunucunuz büyümeye başladığında, dikkat çektiğinizde veya bir saldırıya uğradığınızda Cloudflare Spectrum'a geçin. En sağlamı o ama en pahalısı da o. 70-80 online için aylık o kadar para ödemeye gerek yok zaten ddos saldırıları da nadirdir o kadar yaygın olduklarını düşünmeyin. Rahat rahat takılın ama çok büyümeye başlarsanız şiddetle tavsiye ederim Cloudflare Spectrum'uCloudflarenin hangi planı yeterli olucaktır ?
hxenzy
Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ancak şu anlık geçmeyi düşünmüyorum yine de bilgi her zaman iyidir. İleride geçmek istersem hangi planı almalıyım?Size tavsiyem TCPShield ile başlayın, sunucunuz büyümeye başladığında, dikkat çektiğinizde veya bir saldırıya uğradığınızda Cloudflare Spectrum'a geçin. En sağlamı o ama en pahalısı da o. 70-80 online için aylık o kadar para ödemeye gerek yok zaten ddos saldırıları da nadirdir o kadar yaygın olduklarını düşünmeyin. Rahat rahat takılın ama çok büyümeye başlarsanız şiddetle tavsiye ederim Cloudflare Spectrum'u
westdeklot
Engellemenin bir yolu ne yazıkki yok heleki ev tipi bir route kullanıyorsanız hosting sağlayacıların en büyük dertlerinden birisi1000 Mbps internetim var şu an, ancak dediğiniz gibi bu hız yine yeterli gelmeyebilir. Bu durumda önerebileceğiniz bir hosting var mı?
Yani bunu tamamen engellemenin bir yolu yok mu?
maadenci
Hangi plan sizin ihtiyaçlarına uygun gelirse onu kullanın. Kesin olarak bir şey söyleyemem, orda uzmanlarla da görüşebiliyorsunuzAnladım tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ancak şu anlık geçmeyi düşünmüyorum yine de bilgi her zaman iyidir. İleride geçmek istersem hangi planı almalıyım?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!