Tanıtım EpicFurnaces ve EpicHoppers Plugin Tanıtımı | Çok Gelişmiş fırın ve huni sistemi ile serverleriniz coşacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhakanki

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Minecraft
mhakanki
Öncelikle hepinize merhaba oyun severler. Bana göre en gelişmiş fırın ve huni pluginlerini sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyorum.
tabii ki plugin üreticisi songoda firmasının da bana sponsor olması cabası :)
EpicFurnaces ve EpicHoppers Pluginine ait resmi web sitesi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

EpicFurnaces Plugini
Bu plugin sayaesinde fırınlara upgrade, hız, item çoğaltma gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.

EpicHoppers Plugini
Bu plugin sayaesinde hunilere upgrade, hız, item çoğaltma, teleport, gibi bir çok ek özellikler ekleyebiliriz. Epichoppers ile artık serverinizde yüzlerce huni kullanmak zorunda kalmayacak oyuncularınız. Hem oyuncularınız için pratiklik hemde serverinizdeki lagın önüne geçmiş olursunuz. Plugin detaylı anlatımı alt kısımdaki videoda mevcut.

İYİ SEYİRLER DİLİYORUM..

Başarılı Bir tasarım İyi Forumlar

EpicHoppers'tan ziyade MFHoppers ı öneririm. Daha stabil ve yapımcısı da daha mantıklı düşünüyor :D Onun dışında Songoda ekibindekilerin kod yapısına da dikkat etmek gerekir. Örneğin şuan bir sunucu açsam sadece Esopun ya da Dorman'ınkileri tercih ederdim.

EpicHoppers'tan ziyade MFHoppers ı öneririm. Daha stabil ve yapımcısı da daha mantıklı düşünüyor :D Onun dışında Songoda ekibindekilerin kod yapısına da dikkat etmek gerekir. Örneğin şuan bir sunucu açsam sadece Esopun ya da Dorman'ınkileri tercih ederdim.

dediklerinizide incelemek tanıtmak isterim elbette. mutlaka kısa bir süre içinde deniyecem..

Dede Başarılı bir video Sunucundada oynadım başarılar

Elinize sağlık güzel tanıtım olmuş +1
Esop ayrılmış ekipten reis :()

EpicFurnaces, daha önce tanıtılmıştı. Konu çok kısa, video detaylı olmuş.

EpicFurnaces, daha önce tanıtılmıştı. Konu çok kısa, video detaylı olmuş.

Teşekkür ederim ilgin için. Evet konu biraz kısa ama bana göre video izlemeyi daha çok seviyor insanlar. Aslında kötü bir şey okumak yerine izlemek. Ama yapacak bir şey yok malesef.

Bu akşam 18:00 da Groupmanager ve nametag editi anlatacam. yine çok ama çok kapsamlı.

Tekrar teşekkür ederim.

Yine harikasın dede discorddan eklermisin Abdullah T.#5702

Güzel tanıtım :)​

güzel yapılmış tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl