Tanıtım Epic Hoppers - Sunucunuzu şekillendirin ! - Plugin Tanıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xYaqiz

Play.HypeNW.Com
Elmaslar
296
Minecraft
Yaqiz
78439

Epic Hoppers Plugini Nedir, Özellikleri Nelerdir ?
EpicHoppers aslında sunucularınızda kullandığınız hunilerinizi gelişmiş özellikler ile özelleştirmenize yarayan harika bir eklentidir.
Bu eklenti sayesinde sunucunuzda kullandığınız hopperleri (diğer bir deyişle hunileri) kendi istediğiniz özelliklere göre biçimlendirip özellik verebilir/özellik kaldırabilirsiniz. Huniler arasında bağlantı kurabilirsiniz ve bu bağlantı sayesinde aktarım gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin bir huniden bir huniye "Su kovası,Tabela,Karpuz,Ender Gözü,[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Kitap[/BGCOLOR],Altın Külçesi" aktarımları gerçekleştirebilirsiniz. İstemediğiniz bir eşyanın aktarımını engelleyebilirsiniz veya aktarım hızını ayarlayabilirsiniz (örneğin 5 dakikada bir aktarım gerçekleştirebilme). Kısaca özetleyecek olursak sunucunuzdaki hunileri kendi sunucunuzun türüne göre şekillendirmek için kullanılan bir plugindir. Hadi şimdi isterseniz özellikleri birazcık detaylandıralım, ne dersiniz ?

78483

✦ Belirlediğiniz bir huniden belirlediğiniz diğer huniye doğru anlık olarak ışınlanma gerçekleşmesini sağlayan özelliktir. Özelliğin bir sınırlaması yoktur. İster oyuncular arası aktarımda kullanın, ister eşyalar arası aktarımda.. Tamamen kendi isteğinize bağlı ;)
Işınlanma

78486

Bu , herhangi bir yerden huninin üstüne,sağına,soluna,yanına ve çaprazına düşen belirli eşyaları otomatik olarak huninin içine aktaran bir özelliktir. Bu özelliği ve diğer özellikleri huninizi/hunilerinizi geliştirerek değiştirebilirsiniz. Örnek verecek olursam seviye 1 hunide aktarım alanı 4 metrekare iken seviye 2 hunide 8 metrekare olabilir.
78480

78498

✦ İşinizi oldukça kolaylaştıracak olan bu özellik şu şekilde işliyor: Bir huniye kendinizi senkronize ettiğinizde envanterinize gelen eşyalar otomatik olarak belirlediğiniz huniye de senkronize bir şekilde (eşzamanlı olarak) geliyor. Örnek verecek olursam envanterinize bir adet Kemik Tozu alırsanız bu eşya, bağlı olduğunuz huniye aktarılıyor.

03fc9dcadfba5b0512c3b70aa0ba4908ce56f3d8

78555

✦ Eklentinin bu özelliğini kullanarak hunileriniz üzerinden otomatik satış ve üretim yapabilirsiniz. Örneğin huninin içerisine üreteceğiniz eşya için gerekli materyalleri koyduğunuzda sizin için otomatik olarak belirlediğiniz eşyayı anında üretebiliyor. Ayrıca yine aynı şekilde eşyalarınızı huniler aracılığı ile satabilir ve karşılığında da "Coin" alabilirsiniz (fiyatı siz belirleyebiliyorsunuz).

4b80405f85424de76bf7151e142813a82524dec9
7ed2310e0241ea1f36b34ff9e4d87d2948822a3b

78587

✦ Filtre sistemi ile istemediğiniz eşyaların satışını,transferini,üretimini vesaire engelleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Filtre sistemini, pluginin config.yml'sinden değiştirebilirsiniz. Ayrıca eklentinin ayarlar kısmında da bu özellik gibi birçok özelleştirme seçeneği bulunmaktadır.

3b553ced7bf1c826b5bdca129ca88817f789b566

78561

✦ Bu özellik ile sahip olduğunuz hunilerin seviyesini yükseltebilirsiniz. Seviyesi yükselmiş hunilerin bir takım özellikleri de değişir ve işlevsel olarak daha donanımlı hale gelir. Örneğin huninizi yükselttiğinizde huninize yeni yeni özellikler kazandırırsınız (Filtreleme,miktar,çekim/emme alanı,bağlantı alanı gibi gibi...)

f6bb96f69b1e3f395403548c90206a4a1d974d62

Eklenti Ücretli Mi/Hangi Sürümleri Destekliyor ?
● Eklentiyi ücretli bir şekilde Spigot'un resmi internet sitesinden satın alabilirsiniz. Eklentinin fiyatı 10 ABD Doları (56.9 TL) 'dir.

● Eklenti orijinal olması kaydıyla spigot'un "1.8.8, 1.9.4, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13+ " sürümlerini desteklemektedir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak eklentiye gidebilirsiniz.

EpicHoppers Hakkında Bilgilendirici Birkaç Video

Son düzenleme:
Eklenti cidden çok güzel 10$ verilir mi bilmem ama cidden güzel. Konu tasarımına gelince de cidden güzel olmuş Başlıklardaki yazı tiplerini cidden çok beğendim.

Eklenti cidden çok güzel 10$ verilir mi bilmem ama cidden güzel. Konu tasarımına gelince de cidden güzel olmuş Başlıklardaki yazı tiplerini cidden çok beğendim.
Güzel yorumun için teşekkürler :)

Cidden eklentinin yararını burada tartışmaya gerek yok. Her gördüğümde satın almak istiyorum fakat alamıyorum. Gerçekten güzel anlatım olmuş!

Cidden eklentinin yararını burada tartışmaya gerek yok. Her gördüğümde satın almak istiyorum fakat alamıyorum. Gerçekten güzel anlatım olmuş!
Evet dediğiniz gibi fiyatı birazcık tuzlu fakat özellikleri gerçekten fevkalade denebilir.

Kesinlikle sunucunuza eklemenizi tavsiye etmem Lagg yaptırıyor en yeni sürüm kullanıyodum yine aynısı oluyordu.

Kesinlikle sunucunuza eklemenizi tavsiye etmem Lagg yaptırıyor en yeni sürüm kullanıyodum yine aynısı oluyordu.
Sunucunun RAM miktarı yeterli ise lag konusunda herhangi bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum :)

Sunucunun RAM miktarı yeterli ise lag konusunda herhangi bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum :)
Açıkçası böyle basit bir iş için bu kadar ram kullanacak ise kullanacağımı sanmam. Tavsiye de etmiyorum, çok fazla açığı var.

Özellikleri güzel ama @LeBlach 'ın dediği gibi sunucuda sıkıntı çıkarıyor ürün elimizde mevcut olduğu halde yüklemiyoruz.

Özellikleri güzel ama @LeBlach 'ın dediği gibi sunucuda sıkıntı çıkarıyor ürün elimizde mevcut olduğu halde yüklemiyoruz.

Ürünü orijinal olarak spigot'tan satın alıp sunucunuzun Plugins klasörüne attıysanız aslında pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat bu sorunu yaşayanlar neden yaşadıklarını da yazarsa insanlar daha da fazla bilgi sahibi olur.

Ürünü orijinal olarak spigot'tan satın alıp sunucunuzun Plugins klasörüne attıysanız aslında pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat bu sorunu yaşayanlar neden yaşadıklarını da yazarsa insanlar daha da fazla bilgi sahibi olur.
Eklentinin spigot sayfasında lag ile ilgili hiçbir yorum yok. Bence bu lag oluyor diyen herkes leak kullanıyor. Tabi bilemem hiç kullanmadığımdan dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl