Akrei!
Sans commentaire.
Çoğunuz biliyordur ki Epic games yeni yıla kadar her gün yeni bir ücretsiz oyun veriyor. Bugünkü oyunun adı My Time at Portia!
Oyunumuzun orijinal fiyatı 89.00₺'dir. Oyun 2019 yılında çıkmasına rağmen büyüleyici gözüktüğünü düşünmekteyim ve oyun arkadaşlarınızla bir hayli eğlenceli! My Time at Portia adlı oyunda amacımız, yeni dönmüş olduğumuz babamızın evi olan bu kasabada ki insanlarla ilişkilerimizi ilerletip, atölyedemizde birşeyler üreterek kasabanın gelişmesine yardım etmek. Aynı zamanda kasabadaki diğer atölyelerle olan yarışmalarda birinci olmaya çalışmak. Kasabalılardan alıp başarıyla sonlandırdığımız her görev sonrasında kasaba gelişiyor ve bunu sizde gözünüzle görüyorsunuz, örnek vereyim, kasabadaki herhangi birinin tarlasına fıskiye ile sulama sistemi yaptığında tarlası o fıskiyeyle sulanıyor. Başarıyla gerçekleştirdiğimiz görevler sonucu, kasabamızı geliştirdiğimiz etkileyici bir dünya My Time at Portia'da sizi bekliyor!
Oyunumuzun fragmanına hep beraber bir bakalım.
Gelin birde sizlere Youtuber arkadaşımızın çekmiş olduğu oynanış videosunu göstereyim.
Sizlere uzun bir video göstermek istedim ki oyunu detaylıca öğrenelim!
Oyunumuzun sistem gereksinimlerine göz atalım;
| Minimum | Önerilen |
| İşletim Sistemi Windows 7+ / 8.1 / 10 (64 bit) | İşletim Sistemi Windows 10 (64 bit) |
| İşlemci Intel i3 İşlemci (64 bit) | İşlemci Intel i7 İşlemci (64 bit) |
| Bellek 6 GB RAM | Bellek 16 GB RAM |
| Ekran Kartı ATI 7770, Nvidia GeForce GTX 660 2GB | Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX960+ |
| DirectX Sürüm 10 | DirectX Sürüm 11 |
| Depolama 6 GB kullanılabilir alan | Depolama 10 GB kullanılabilir alan |
Peki bu oyunu epic games kütüphanemize nasıl ekleyebiliriz?
Öncelikle bir adet Epic games hesabına sahip olmamız gerekmektedir. Epic games hesabı açması ücretsiz olduğu için çok rahat bir şekilde sitesinden hesap açabilirsiniz. Hesabı açtıktan sonra aşağıdaki aşamaları birer birer uygulamamız gerekmekte.
1. Epic games hesabı ile uygulamaya veya siteye giriş yapalım.
2. Mağazaya girip ücretsiz oyunlar kısmını bulalım.
3. Oyun tam karşınızda duracaktır, oyuna tıklayıp yükle butonuna basalım.
4. Epic games o sırada zaten sizi yönlendirecektir, ücretsiz bir şekilde oyunu edindikten sonra indirip oynayabilirsiniz!
Oyunu alabilmek için son tarih, 27.12.2020 saat 19:00'dır. Bu tarihten sonra oyun paralı olacaktır, o yüzden elinizi çabuk tutun, yoksa oyunu kaçırırsınız!
Son düzenleme: