İnceleme Epic games'in bedava verdiği yeni oyun, işte karşınızda My Time At Portia!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akrei!

Sans commentaire.
Elmaslar
672
Minecraft
zero2

Discord:

Akrei#9940

Çoğunuz biliyordur ki Epic games yeni yıla kadar her gün yeni bir ücretsiz oyun veriyor. Bugünkü oyunun adı My Time at Portia!

my-time-at-portia.jpg

Oyunumuzun orijinal fiyatı 89.00₺'dir. Oyun 2019 yılında çıkmasına rağmen büyüleyici gözüktüğünü düşünmekteyim ve oyun arkadaşlarınızla bir hayli eğlenceli! My Time at Portia adlı oyunda amacımız, yeni dönmüş olduğumuz babamızın evi olan bu kasabada ki insanlarla ilişkilerimizi ilerletip, atölyedemizde birşeyler üreterek kasabanın gelişmesine yardım etmek. Aynı zamanda kasabadaki diğer atölyelerle olan yarışmalarda birinci olmaya çalışmak. Kasabalılardan alıp başarıyla sonlandırdığımız her görev sonrasında kasaba gelişiyor ve bunu sizde gözünüzle görüyorsunuz, örnek vereyim, kasabadaki herhangi birinin tarlasına fıskiye ile sulama sistemi yaptığında tarlası o fıskiyeyle sulanıyor. Başarıyla gerçekleştirdiğimiz görevler sonucu, kasabamızı geliştirdiğimiz etkileyici bir dünya My Time at Portia'da sizi bekliyor!

Oyunumuzun fragmanına hep beraber bir bakalım.

Gelin birde sizlere Youtuber arkadaşımızın çekmiş olduğu oynanış videosunu göstereyim.
Sizlere uzun bir video göstermek istedim ki oyunu detaylıca öğrenelim!

Oyunumuzun sistem gereksinimlerine göz atalım;

MinimumÖnerilen
İşletim Sistemi
Windows 7+ / 8.1 / 10 (64 bit)
İşletim Sistemi
Windows 10 (64 bit)
İşlemci
Intel i3 İşlemci (64 bit)
İşlemci
Intel i7 İşlemci (64 bit)
Bellek
6 GB RAM
Bellek
16 GB RAM
Ekran Kartı
ATI 7770, Nvidia GeForce GTX 660 2GB
Ekran Kartı
Nvidia GeForce GTX960+
DirectX
Sürüm 10
DirectX
Sürüm 11
Depolama
6 GB kullanılabilir alan
Depolama
10 GB kullanılabilir alan

Peki bu oyunu epic games kütüphanemize nasıl ekleyebiliriz?

Öncelikle bir adet Epic games hesabına sahip olmamız gerekmektedir. Epic games hesabı açması ücretsiz olduğu için çok rahat bir şekilde sitesinden hesap açabilirsiniz. Hesabı açtıktan sonra aşağıdaki aşamaları birer birer uygulamamız gerekmekte.

1. Epic games hesabı ile uygulamaya veya siteye giriş yapalım.
2. Mağazaya girip ücretsiz oyunlar kısmını bulalım.
3. Oyun tam karşınızda duracaktır, oyuna tıklayıp yükle butonuna basalım.
4. Epic games o sırada zaten sizi yönlendirecektir, ücretsiz bir şekilde oyunu edindikten sonra indirip oynayabilirsiniz!

Oyunu alabilmek için son tarih, 27.12.2020 saat 19:00'dır. Bu tarihten sonra oyun paralı olacaktır, o yüzden elinizi çabuk tutun, yoksa oyunu kaçırırsınız!

Son düzenleme:
Epic Games Artık Adam Akıllı Bir Oyun Vermeli Ya Hep Bilinmedik Tarz Oyunlar Veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl