ikincielkralliklariseth
2 3 gündür böyle ama bir pluginden dolayı değil gibi düşünüyorum yakın zamanda kurdugum hiçbir eklenti bu sorunu tetiklemezMerhaba hata ne zaman oldu bir eklenti ekledikten sonramı EShulkerBox gibi Yetkililerdemi oluyor sadece yoksa normal op olmayan oyuncularda da mı oluyor
Sadece bazı oyuncularda mı oluyor Eğer evetse sorun o oyuncudadır hayırsa sorun bir eklentidedir başka aklıma gelen bir senaryo yok sorunlu eklentiyi bulmak için 2-3 gün önce yüklediğiniz eklentileri çıkartın deneyin2 3 gündür böyle ama bir pluginden dolayı değil gibi düşünüyorum yakın zamanda kurdugum hiçbir eklenti bu sorunu tetiklemez
ikincielkralliklariseth
Sorunu Çözdüm Essentials'daki oyuncu verilerini sildim düzeldi ( ecimde olan bir itemden dolayıymış )Sadece bazı oyuncularda mı oluyor Eğer evetse sorun o oyuncudadır hayırsa sorun bir eklentidedir başka aklıma gelen bir senaryo yok sorunlu eklentiyi bulmak için 2-3 gün önce yüklediğiniz eklentileri çıkartın deneyin
:D iyi forumlarSorunu Çözdüm Essentials'daki oyuncu verilerini sildim düzeldi ( ecimde olan bir itemden dolayıymış )
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!