Çözüldü EnderChest Vb Menülerinden İtem Alamıyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 167
  • Etiketler Etiketler
    bug
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

1749156638227.webp

Almaya Çalıştıgımda Sanki Cancel Event Atıyormuş Gibi Ama Hatada Atmıyor Aynısı eShulkers Plugininde'de Yaşıyorum Şimdiden Teşekkürler Herkese

Merhaba hata ne zaman oldu bir eklenti ekledikten sonramı EShulkerBox gibi Yetkililerdemi oluyor sadece yoksa normal op olmayan oyuncularda da mı oluyor

Merhaba hata ne zaman oldu bir eklenti ekledikten sonramı EShulkerBox gibi Yetkililerdemi oluyor sadece yoksa normal op olmayan oyuncularda da mı oluyor
2 3 gündür böyle ama bir pluginden dolayı değil gibi düşünüyorum yakın zamanda kurdugum hiçbir eklenti bu sorunu tetiklemez

2 3 gündür böyle ama bir pluginden dolayı değil gibi düşünüyorum yakın zamanda kurdugum hiçbir eklenti bu sorunu tetiklemez
Sadece bazı oyuncularda mı oluyor Eğer evetse sorun o oyuncudadır hayırsa sorun bir eklentidedir başka aklıma gelen bir senaryo yok sorunlu eklentiyi bulmak için 2-3 gün önce yüklediğiniz eklentileri çıkartın deneyin

Sadece bazı oyuncularda mı oluyor Eğer evetse sorun o oyuncudadır hayırsa sorun bir eklentidedir başka aklıma gelen bir senaryo yok sorunlu eklentiyi bulmak için 2-3 gün önce yüklediğiniz eklentileri çıkartın deneyin
Sorunu Çözdüm Essentials'daki oyuncu verilerini sildim düzeldi ( ecimde olan bir itemden dolayıymış )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl