- Elmaslar
- 81
- Minecraft
- TheIsaORC
Discord:
TheIsaORC#0001
TheIsaORC#0001
mericbozkurt#2650
:/ Sana Demiştim @ZirveSunucum .com :/Hepinize Selamlar Değerli MC-TR Forum Üyeleri....
Yakın Zamanda MineCraft Serveri Açacağım Ama Halen Nereden Hangi Hosting Şirketinden UCUZ Bir MineCraft Serveri Kiralayacağımı Bimiyorum Lütfen Bana YardımcıOlun Sevgilerle.-.:awesome:![]()
TheIsaORC#0001
şimdi kardeşim ama zirvenin fiyatları birazcık beni aşıyor:/ Sana Demiştim @ZirveSunucum .com :/
mericbozkurt#2650
Bana Dandirk Geliyor Panelleri 2 Kere aldım 2 Sindede Çatlag, Lag azaldı Diyenlerede Fazla Takma, Lag Var Tabi Nasıl Kullanırsan Öyle Lag Olur, 3 kişilk sunucuya 1 gb lık paket atarsan kasar :/AxiTR kullanabilirsin sana önerimdir ticket vs. önem veriyorlar.
TheIsaORC#0001
şimdi kardeşim ama zirvenin fiya:/ Sana Demiştim @ZirveSunucum .com :/
tları birazcık beni aşıyorBana Dandirk Geliyor Panelleri 2 Kere aldım 2 Sindede Çatlag, Lag azaldı Diyenlerede Fazla Takma, Lag Var Tabi Nasıl Kullanırsan Öyle Lag Olur, 3 kişilk sunucuya 1 gb lık paket atarsan kasar :/
TheIsaORC#0001
rabisunun fiyatlar çok uçuk bi düşündüm oradan açayımmı diye ama dedim oradan açmiyimKardesim En iyisi Rabisudur bence Rabisudan aç :)
AxiTR'nin fiyatı seni aşıyorsa başka birşey bulamayabilirsin.şimdi kardeşim ama zirvenin fiya
tları birazcık beni aşıyor
şimdi kardeşim 3 kişilik bir sunucu açmıyacağım için bence o lag sorun olmaz en az 32 veya 64 kişilik bir sunucu açacağım lag olacağını sanmıyorum bu arada axitr kullanan varsa bana memory resimleri atarmısınız sunucuyu ne kadar zorluyo fln test amaçlı
BloodyX#4069
Yusuf Demir#4555
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!