Çözüldü En Ucuz Ve Lagsız MineCraft Kiralama Şirketi (öneri)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheIsaORC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.689
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheIsaORC

theisaorc.com
Premium
Elmaslar
81
Minecraft
TheIsaORC

Discord:

TheIsaORC#0001

Hepinize Selamlar Değerli MC-TR Forum Üyeleri....

Yakın Zamanda MineCraft Serveri Açacağım Ama Halen Nereden Hangi Hosting Şirketinden UCUZ Bir MineCraft Serveri Kiralayacağımı Bimiyorum Lütfen Bana YardımcıOlun Sevgilerle
zBYmlO.png
.-.:awesome:

Hepinize Selamlar Değerli MC-TR Forum Üyeleri....

Yakın Zamanda MineCraft Serveri Açacağım Ama Halen Nereden Hangi Hosting Şirketinden UCUZ Bir MineCraft Serveri Kiralayacağımı Bimiyorum Lütfen Bana YardımcıOlun Sevgilerle
zBYmlO.png
.-.:awesome:
:/ Sana Demiştim @ZirveSunucum .com :/

AxiTR kullanabilirsin sana önerimdir ticket vs. önem veriyorlar.

AxiTR kullanabilirsin sana önerimdir ticket vs. önem veriyorlar.
Bana Dandirk Geliyor Panelleri 2 Kere aldım 2 Sindede Çatlag, Lag azaldı Diyenlerede Fazla Takma, Lag Var Tabi Nasıl Kullanırsan Öyle Lag Olur, 3 kişilk sunucuya 1 gb lık paket atarsan kasar :/

:/ Sana Demiştim @ZirveSunucum .com :/
şimdi kardeşim ama zirvenin fiya
Bana Dandirk Geliyor Panelleri 2 Kere aldım 2 Sindede Çatlag, Lag azaldı Diyenlerede Fazla Takma, Lag Var Tabi Nasıl Kullanırsan Öyle Lag Olur, 3 kişilk sunucuya 1 gb lık paket atarsan kasar :/
tları birazcık beni aşıyor
şimdi kardeşim 3 kişilik bir sunucu açmıyacağım için bence o lag sorun olmaz en az 32 veya 64 kişilik bir sunucu açacağım lag olacağını sanmıyorum bu arada axitr kullanan varsa bana memory resimleri atarmısınız sunucuyu ne kadar zorluyo fln test amaçlı

Kardesim En iyisi Rabisudur bence Rabisudan aç :)

Cok Ucuz Almak İstiyoarsan Axitr Den Aca Bilirsin

şimdi kardeşim ama zirvenin fiya

tları birazcık beni aşıyor
şimdi kardeşim 3 kişilik bir sunucu açmıyacağım için bence o lag sorun olmaz en az 32 veya 64 kişilik bir sunucu açacağım lag olacağını sanmıyorum bu arada axitr kullanan varsa bana memory resimleri atarmısınız sunucuyu ne kadar zorluyo fln test amaçlı
AxiTR'nin fiyatı seni aşıyorsa başka birşey bulamayabilirsin.

Şimdi dicektim nitrado kullan diye ama yani benim serverlerimde 16 gb kullanıyorum 3 aylık 1000 tl ödüyorum bu aşabilir belki axitr yerine hanibu sec sınırsız slot 2 gb 30 tl gibi bir fiyat var vds li arıyorsan rabisu der geçerim

Nitrado Orta fiyatta iyi ama ticket o kadar iyi değil

zirve sunucum dan alman senin yararına olur HeroMinyum Netowrk orada barındırıyoz ve ticket ilgi üst düzey her türlü destege 1 saat içinde anında cevap veriyorlar

• 2 GB DDR4 RAM - VDS
  • 2x Intel XEON E5 İşlemci / Pre
  • Kullanıcı limiti bulunmamaktadır!
  • Eggwars,Minestrike,Faction
  • Saldırı Koruması
  • Lagsız oyun garantisi!
  • Putty Erişimi
  • Uzak Masaüstü Bağlantısı
  • Sunucu Desteği
  • Teknik Destek
30 TL bence en iyisi

En İyisi Batıhost.Parasının Hakkını Veren Bir Şirtek Tavsiyem Paran Yoksa Bile Biriktir Oradan Aç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl