En Önemli Gerekçe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAba___
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.110
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BAba___

Ziyaretçi
Bir Serverde Olması Gereken En Önemli Ve En Büyük Gerekçe nedir cevaplarınız bekliyorum

Ne kadar özgün olunabilir ki şahsen ben düşündüğüm çoğu sistemin yapıldıgını görüyorum.
İşte bu yüzden özgünlük değerlidir. Birisi senin düşünemediğini düşünür ve yapar. Faction oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Skyblock oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Neden dünya çapında meşhur olabilecek bir oyun fikri de sizden çıkmasın ki onlardan daha az zeki değilsiniz veya onların 2 beyni yok sadece aykırı düşünmeyi, kalıbın dışından bakmayı seven insanların ürünleridir onlar

Ne kadar özgün olunabilir ki şahsen ben düşündüğüm çoğu sistemin yapıldıgını görüyorum.
Ne kadar özgün olunabilir sorusuna şöyle yanıt vereyim bedwars skywars eggwars faction, skyblock vs. vs. çoğu oyuncuya artık aşırı sıkıcı gelmeye başladı daha yeni gameslerin olmasını isteyenlerde var..

Ne kadar özgün olunabilir sorusuna şöyle yanıt vereyim bedwars skywars eggwars faction, skyblock vs. vs. çoğu oyuncuya artık aşırı sıkıcı gelmeye başladı daha yeni gameslerin olmasını isteyenlerde var..
Eyw bu konuda haklısınız bununda farkındayım yeni oyun türleri güzel olurdu.
Fakat skyblock sunucusu açılıyor yeni sistemler yapın özgün olun vs vs skyblockta ne kadar özgün olunabilir ?

İşte bu yüzden özgünlük değerlidir. Birisi senin düşünemediğini düşünür ve yapar. Faction oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Skyblock oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Neden dünya çapında meşhur olabilecek bir oyun fikri de sizden çıkmasın ki onlardan daha az zeki değilsiniz veya onların 2 beyni yok sadece aykırı düşünmeyi, kalıbın dışından bakmayı seven insanların ürünleridir onlar
Yakında kraliyet savaşları,,,

Bençe önce saygılı olunmalı

bence yetkili kadro en önemlisi saygılı, kurallara göre davranan, kaba ve saldırgan olmayan yetkili kadrosu

Oyuncunun eğlenebilmesi lazım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl