B
BAba___
Ziyaretçi
iKaanStrafe
Ne kadar özgün olunabilir ki şahsen ben düşündüğüm çoğu sistemin yapıldıgını görüyorum.Özgünlük
İşte bu yüzden özgünlük değerlidir. Birisi senin düşünemediğini düşünür ve yapar. Faction oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Skyblock oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Neden dünya çapında meşhur olabilecek bir oyun fikri de sizden çıkmasın ki onlardan daha az zeki değilsiniz veya onların 2 beyni yok sadece aykırı düşünmeyi, kalıbın dışından bakmayı seven insanların ürünleridir onlarNe kadar özgün olunabilir ki şahsen ben düşündüğüm çoğu sistemin yapıldıgını görüyorum.
Ne kadar özgün olunabilir sorusuna şöyle yanıt vereyim bedwars skywars eggwars faction, skyblock vs. vs. çoğu oyuncuya artık aşırı sıkıcı gelmeye başladı daha yeni gameslerin olmasını isteyenlerde var..Ne kadar özgün olunabilir ki şahsen ben düşündüğüm çoğu sistemin yapıldıgını görüyorum.
iKaanStrafe
Eyw bu konuda haklısınız bununda farkındayım yeni oyun türleri güzel olurdu.Ne kadar özgün olunabilir sorusuna şöyle yanıt vereyim bedwars skywars eggwars faction, skyblock vs. vs. çoğu oyuncuya artık aşırı sıkıcı gelmeye başladı daha yeni gameslerin olmasını isteyenlerde var..
BeyazPolis#1044
Yakında kraliyet savaşları,,,İşte bu yüzden özgünlük değerlidir. Birisi senin düşünemediğini düşünür ve yapar. Faction oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Skyblock oyunu yokken özgün fikirli bir adam hayal etti ve yaptı. Neden dünya çapında meşhur olabilecek bir oyun fikri de sizden çıkmasın ki onlardan daha az zeki değilsiniz veya onların 2 beyni yok sadece aykırı düşünmeyi, kalıbın dışından bakmayı seven insanların ürünleridir onlar
! metemoii#9257
Emin Çevre#6036
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!