YaramazLimon
FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Merhabalar evde odamı düzenliyordum ve birden su geçirmeyen kulaklığımı buldum ve bana en korkunç anımı hatırlattı bu sebepten dolayı böle bir konu açmak istedimSizde eğer daha önceden ödünü bir şeyinize karıştıran anılarınızı yazarsanız iyi olur :p
Yazın kuzenim Uğur ile Zonguldak'a tatile gitmiştik tatilin ilk günü öküz gibi yattık sonra 2.gün denize girelim dedik ve girdik ve ben biraz suya alıştıktan sonra kulaklığım ile açılmaya karar verdim (su geçirmez) dedim bu Uğur'a ''lan sende gelsene beni bırahma'' dedim dinlemedi tek başıma açıldım müzik dinlerken dalmışım yüzmeye ben baya bir açıldım sonra birden ilahi çaldı kim yüklediyse acaba bir aralar bana şaka yapmışlardı oradan kaldı sanırım neyse değiştirecekken arkamı döndüm dedim ki lan plaj çok uzakta geri gideyim dedim akıntı var bir yandanda ilahi çalmaya devam ediyordu dedim ki ''sanırım ben öldüm ya buraya kadarmış'' sonra 4 kişilik botta gelen 2 kişi geldi yanıma doğru onlarda açılmışlar 2 mübarek geldiler ben diyorum ''Yardım edin'' bunlar diyo ''ne su mu istiyorsun'' en sonunda anladılar benide aldılar bota geri döndük plaja neyse yeter bakalım sizin en korkunç anılarınız neler... [DOUBLEPOST=1446936376,1446936237][/DOUBLEPOST]@Moonstalker @zRedDragon @bydemir06 @Bulletproof Metalhead @Viski @Davşan (senin en korkunç anın rüyanda seni öldürdükleri andı!!!) @Pyme @Rayandu @ImCihann (Senin en korkun anın sünnet olduğun andır kesin :D ) @ImHai@Emirhan Doğan @EmreEge @KurtlarVadisindekiKurt[DOUBLEPOST=1446936614][/DOUBLEPOST]@Celil53 @FakeTaxiDriver
Benim en çok korktuğum an: