En korktuğun anlar nelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
Merhabalar evde odamı düzenliyordum ve birden su geçirmeyen kulaklığımı buldum ve bana en korkunç anımı hatırlattı bu sebepten dolayı böle bir konu açmak istedimSizde eğer daha önceden ödünü bir şeyinize karıştıran anılarınızı yazarsanız iyi olur :p

Benim en çok korktuğum an:
Yazın kuzenim Uğur ile Zonguldak'a tatile gitmiştik tatilin ilk günü öküz gibi yattık sonra 2.gün denize girelim dedik ve girdik ve ben biraz suya alıştıktan sonra kulaklığım ile açılmaya karar verdim (su geçirmez) dedim bu Uğur'a ''lan sende gelsene beni bırahma'' dedim dinlemedi tek başıma açıldım müzik dinlerken dalmışım yüzmeye ben baya bir açıldım sonra birden ilahi çaldı kim yüklediyse acaba bir aralar bana şaka yapmışlardı oradan kaldı sanırım neyse değiştirecekken arkamı döndüm dedim ki lan plaj çok uzakta geri gideyim dedim akıntı var bir yandanda ilahi çalmaya devam ediyordu dedim ki ''sanırım ben öldüm ya buraya kadarmış'' sonra 4 kişilik botta gelen 2 kişi geldi yanıma doğru onlarda açılmışlar 2 mübarek geldiler ben diyorum ''Yardım edin'' bunlar diyo ''ne su mu istiyorsun'' en sonunda anladılar benide aldılar bota geri döndük plaja neyse yeter bakalım sizin en korkunç anılarınız neler... [DOUBLEPOST=1446936376,1446936237][/DOUBLEPOST]@Moonstalker @zRedDragon @bydemir06 @Bulletproof Metalhead @Viski @Davşan (senin en korkunç anın rüyanda seni öldürdükleri andı!!!) @Pyme @Rayandu @ImCihann (Senin en korkun anın sünnet olduğun andır kesin :D ) @ImHai@Emirhan Doğan @EmreEge @KurtlarVadisindekiKurt[DOUBLEPOST=1446936614][/DOUBLEPOST]@Celil53 @FakeTaxiDriver

iş üzerindeyken yakalanmaktan korkarım :/

Uykum gelmediği zaman bizimkilerin bana izlettiği korku filimlerini düşünmek :(

Bir keresinde (küçükken) yatmaya gidiyordum. Annem, babam, kardeşim felan hepsi de arkamdan geliyor sanırım onlarda yatacaktı. Sonra koridorun dönüş tarafında (L şeklinde bir koridor) bir köpek gördüm iki kafalıydı, ve havladı. Çok korkmuştum, bağırdım, ağladım. Annem, babam sorduğunda söyledim ama (tabikide) orda bir şey olmadığını söylediler.

BİRKERESİNDE ÇOK KORKU FİLMLERİNE SARMIŞTIMVE HER KORKU FİLMİNİ İZLERDİM BU BÖYLE 1-2 AY GEÇTİ SONRA BE NGECE YATMAYA KORKTUMARTIK ANNEMİN VE BABAMIN ARASINDA YATIYORDUM ÇOK KORKUYORDUM BİRGÜN YATAMADIM İÇİN ANNEM VE BABAM ODAMI DEİŞTİRDİLER SIRF BENİ İSTEMİYOLAR DİE EN KÖTÜ VE EN KORKTUGUM AN BUYDU

Bir keresinde (küçükken) yatmaya gidiyordum. Annem, babam, kardeşim felan hepsi de arkamdan geliyor sanırım onlarda yatacaktı. Sonra koridorun dönüş tarafında (L şeklinde bir koridor) bir köpek gördüm iki kafalıydı, ve havladı. Çok korkmuştum, bağırdım, ağladım. Annem, babam sorduğunda söyledim ama (tabikide) orda bir şey olmadığını söylediler.
Sen bence pisikolojik tedavi görmelisin[DOUBLEPOST=1446976477,1446976407][/DOUBLEPOST]
BİRKERESİNDE ÇOK KORKU FİLMLERİNE SARMIŞTIMVE HER KORKU FİLMİNİ İZLERDİM BU BÖYLE 1-2 AY GEÇTİ SONRA BE NGECE YATMAYA KORKTUMARTIK ANNEMİN VE BABAMIN ARASINDA YATIYORDUM ÇOK KORKUYORDUM BİRGÜN YATAMADIM İÇİN ANNEM VE BABAM ODAMI DEİŞTİRDİLER SIRF BENİ İSTEMİYOLAR DİE EN KÖTÜ VE EN KORKTUGUM AN BUYDU
Uan keşke benimde en korktuğum an korkufilm izlediğim zamanlar olsa olum ölüm tehlikesi ile karşılaşan yok mu lan
[DOUBLEPOST=1446976528][/DOUBLEPOST]
iş üzerindeyken yakalanmaktan korkarım :/
İnşallah ayin yaparken yakalanırsın :P @EmreEge

Sen bence pisikolojik tedavi görmelisin[DOUBLEPOST=1446976477,1446976407][/DOUBLEPOST]
Uan keşke benimde en korktuğum an korkufilm izlediğim zamanlar olsa olum ölüm tehlikesi ile karşılaşan yok mu lan[DOUBLEPOST=1446976528][/DOUBLEPOST]
İnşallah ayin yaparken yakalanırsın :p @EmreEge
inş :/

Aslında her gece yaşıyorum.
Bir yandan buzdolabının sesi bir yandan bulaşık makinenin sesi bir yandan dışarı da havlayan köpekler ve bir yandan da evde at besleyen komşular.
Olay ne derseniz, erken yatamıyorum. 10 dada yatsam 11 dede yatsam yinede gece 1 de 2 de uyuyorum. Ve gece 4 5 buçuk arası uyanıyorum sürekli. Bir şeyi söylemeyi unuttum, sessiz ortamlardan nefret ederim o yüzden bilgisayarda sürekli film açarım uyumak için. Gece 4 5 gibi de uyandığımda bilgisayar kapalı oluyor elektrik yemesin diye kapattırıyorum. Uyandığımda başlıyor bütün sesler. Komşular rahat durmayan atı , ineği sığırı besliyor, Buzdolabı kendi içine kapanmış alem yapıyor, dışarı da havlayan köpekler vs zaten rahat uyuyamıyorum. Her gece böyle bir sorunla karşılaşıyorum bir gün normal yatsam 88 gün rahat yatamıyorum.
Olay bu. Değişik bir şekilde de kendi evim dışında başka bir yerde kaldığımda da kalbim sıkışıyor gibi oluyor bazen nefes almakta zorlanırım. Kısacası alışamadığım yerlerde de uyuyamam.
Ben bu seslere artık alıştığım için daha az bir korku uyandırıyor ama yinede çok ürpertici.
Düşünmemeye çalışıyorum daha çok ses çıkıyor. Gece gece paranoyak gibi 5 saniyede bir salona bakıp bakıp duruyorum...

Tanrı bu güne ulaşacağımız gün dünyayı helak etsin.
NoEarlGrey.jpg

En son korkunç bilgiler ve videolar izlerken korkmuştum. Ama diğer bir korkumda virüsler :( (Ebole,Kızamık...)

Çünkü bazı virüsler bağışıklık sistemi yetmiyor. veya yok edebiliyolar fakat vücüdumuzun bağışıklık sistemi birazcık hasarlı oluyor. bunun korkuyla nemi alakası var ? ölmek, ölüm döşeğine gelmek :(. Yani kendi makrofajlarıma, Yardımcı B'me ,Yardımcı T'me pek güvenemiyom buda bana hasta olup ölüm döşeğimde olacağımı düşündürüyor ve korkuyorum. :/. Ama Allah'a şükür Allah Bağışıklık sisteminde Hatırlayıcı Bağışıklık hücresi yaratmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl