Anı En Kızgın Olduğunuz An

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 109895

sv_gravity 0
Elmaslar
475
Ben bir sunucuda iken, bir adamdan para karşılığı kazma alacaktım. O sıralar da dolandırma olaylarını hiç bilmiyordum. Adama parayı verdim, sonra dedi ki "sana şimdi vereceğim dedi" parayı başka bir hesaba yatırmış. Sonra da hesabı kapattı kaçtı. O an çok sinirlenip bacağımı masaya vurmuştum.

E peki sizin anınız? Sizin en kızgın olduğunuz an neydi?

Her yıl düzenli olur. Doğum gününde okulların açılmasından daha ne kötü olabilir?

Arkadaşlarla toplu olarak VIP alıp sunucuda oynayacaktık. Sunucudaki oyuncularda 15-20 kişi falanız. Zaten 5 kişi bizdik. Sonrasında 20'şer Lira ödedik ve 3 gün sunucuda oynadık. Sunucuda oyuncu sayıları 2. günde baya bi' düştü. Yetkililer tersliyor banlıyor, bizde krallar gibi takılıyorduk. 4. gün sunucuya girelim dedik, sunucu yok? Kurucuya falan ulaşmaya çalıştık, adam her yerden engeli basmış. Sırf 100 lira için böyle bir şey yapıldığı için çok sinirlenmiştim.

6. sınıfa giderken bilgisayarımı icra almıştı. öfkeyle beraber üzüntü de yaşadım tabi ama aradan 6 yıl geçmesine rağmen daha da çok öfkelendiğim bir an olmadı

Hiçbir zaman.

Her hafta boş bir olaya kızıyorum. En kızdığım olay arkadaşımla sunucu açmıştık ben ne diyorsam o tam tersini söylüyordu bende sonunda kızdım ve "böyle ortaklık hiç olmasın ben kendi yoluma sen kendi yoluna" dedim ve bir daha hiç konuşmadık. Genellikle bu olaylardan nefret ediyorum zaten bir şeyi çok iyi biliyorsam savunurum ve pek bir bilgim yoksa araştırıp bir fikir sunarım fakat insanlar bazen sanki bilerek beni çileden çıkarmak için işler yapıyormuş gibiler.

Ortağımın beni dolandırması.

Ben bir sunucuda iken, bir adamdan para karşılığı kazma alacaktım. O sıralar da dolandırma olaylarını hiç bilmiyordum. Adama parayı verdim, sonra dedi ki "sana şimdi vereceğim dedi" parayı başka bir hesaba yatırmış. Sonra da hesabı kapattı kaçtı. O an çok sinirlenip bacağımı masaya vurmuştum.

Factions sunucusunda oynuyorduk ahmet diye bir arkadaşım vardı ben bug yapmıştım elle 42 damage vuruyordum güç 2 içinde bu 84e kadar yükseliyordu binevi tek atıyordum. Banlanacağımı anlayınca edit itemlerimi arkadaşım ahmete verdim yaklaşık 80tllik vardı savaşlarda düşürmüştüm çoğunu neyse gittim verdim edit itemleri arkadaşımı gitmiş kendine en iyi vipten almış editlerimi satıp. Arkadaşları doğru seçmek gerek.

Elektriğin kesilmesi

Oyun oynadığım her an sinirliyim nedense oyun oynamayı çok seviyorum ancak olmuyor yani bişeyler beni sinir krizi geçirtmeye yetiyor da artıyor

Bir tane faction sunucununda coin olarak prizmarin parçacığı vardı biride normal prizmarin parçacığının adını değiştirip pazara koymuştu, bende gittim ona bir sürü para vermiştim, daha kızgın olduğum anlar vardır şuan hiçbirini hatırlamıyorum :D

yeğit reğiz ofical konuma yorum yazdığı zaman

Hatırlamıyorum :/

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl