Bir kaçını ciddi ciddi eleştireceğim.
Adreno Craft:
- Çok fazla sisteme özen gösterilmemiş ancak çok ta kötü durmuyor. Kendi sistemlerini geliştirebilirler ancak bu zamanlarda çok fazla geliştirmiyorlar gibime geliyor.
Coleries:
- Şahsen sistemler dışında bayağı ilerlediklerini düşünüyorum ancak bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. SİSTEM ne demek cidden bilmiyorlar gibime geliyor.
EnderOyuncu
- Türkiyenin 3. veya 4. en büyük sunucusu diyebiliriz ancak aynı Coleries gibi bu sunucuda da bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. Eğer ki daha iyi adımlar atılabilirse en büyük Türk sunucu olma yolunda karar alınabilir.
HiraNetwork
- Sistemlerinin çok mazide kaldığını düşünüyorum. Kurucuları, HiraNetwork'un oyunlarına daha dikkatli güncellemeler getirebilirlerse uygun olacağını sanıyorum.
LydoriaNetwork
- Sistemleri diğer eleştirdiğim sunucular gibi bayağı bir klasik. Gelişmesini temenni ediyorum ancak böyle devam ederse pek gelişemeyecek gibime geliyor.
MuzCraft
- Diğer sunuculara göre bayağı eski bir sunucu ancak ilk kez girişimde bayağı güzel bir sunucu gibi görünüyordu. Eğer ki oyuncuları biraz daha samimi olursa daha iyi olur gibime geliyor. Sanırım sunucu kurallarından dolayı çoğu oyuncu çok fazla resmi konuşuyor. Geliştirilebilirse daha hoş olabilir.
Not: Hepsi şahsi fikrimdir. Sunucu sahiplerine karşı bir art niyet taşımıyordur.