En İyi Türk Skyblock Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Proomp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.817
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Proomp

Ziyaretçi
Aşağıya birkaç Skyblock sunucusu listeledim, bunlar harici de söyleyebilirsiniz.
  • AdrenoCraft
  • Coleries
  • EnderOyuncu
  • HiraNetwork
  • LydoriaNetwork
  • MuzCraft
  • PoenaSaga
  • Provanas
  • RebornCraft
  • SaloonNetwork
  • SkyBlockTC
  • TasCraftNW
(Alfabetik sıralamaya göre listelenmiştir.)

Amacım sohbet etmek ve fikirlerinizi öğrenmektir. Bence şu an @SkyblockTC olabilir.

Bir skyblock sunucusu oynamak istesem AdrenoCraft'ı seçerdim. Yeniliklere açık, haftada 1 güncelleme getiren, haritalarıyla insanların gözlerini kamaştıran güzel bir sunucu.

Bir kaçını ciddi ciddi eleştireceğim.

Adreno Craft:
- Çok fazla sisteme özen gösterilmemiş ancak çok ta kötü durmuyor. Kendi sistemlerini geliştirebilirler ancak bu zamanlarda çok fazla geliştirmiyorlar gibime geliyor.

Coleries:
- Şahsen sistemler dışında bayağı ilerlediklerini düşünüyorum ancak bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. SİSTEM ne demek cidden bilmiyorlar gibime geliyor.

EnderOyuncu
- Türkiyenin 3. veya 4. en büyük sunucusu diyebiliriz ancak aynı Coleries gibi bu sunucuda da bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. Eğer ki daha iyi adımlar atılabilirse en büyük Türk sunucu olma yolunda karar alınabilir.

HiraNetwork
- Sistemlerinin çok mazide kaldığını düşünüyorum. Kurucuları, HiraNetwork'un oyunlarına daha dikkatli güncellemeler getirebilirlerse uygun olacağını sanıyorum.

LydoriaNetwork
- Sistemleri diğer eleştirdiğim sunucular gibi bayağı bir klasik. Gelişmesini temenni ediyorum ancak böyle devam ederse pek gelişemeyecek gibime geliyor.

MuzCraft
- Diğer sunuculara göre bayağı eski bir sunucu ancak ilk kez girişimde bayağı güzel bir sunucu gibi görünüyordu. Eğer ki oyuncuları biraz daha samimi olursa daha iyi olur gibime geliyor. Sanırım sunucu kurallarından dolayı çoğu oyuncu çok fazla resmi konuşuyor. Geliştirilebilirse daha hoş olabilir.

Not: Hepsi şahsi fikrimdir. Sunucu sahiplerine karşı bir art niyet taşımıyordur.

Adreno Craft:
- Çok fazla sisteme özen gösterilmemiş ancak çok ta kötü durmuyor. Kendi sistemlerini geliştirebilirler ancak bu zamanlarda çok fazla geliştirmiyorlar gibime geliyor.

Coleries:
- Şahsen sistemler dışında bayağı ilerlediklerini düşünüyorum ancak bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. SİSTEM ne demek cidden bilmiyorlar gibime geliyor.

EnderOyuncu
- Türkiyenin 3. veya 4. en büyük sunucusu diyebiliriz ancak aynı Coleries gibi bu sunucuda da bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. Eğer ki daha iyi adımlar atılabilirse en büyük Türk sunucu olma yolunda karar alınabilir.

HiraNetwork
- Sistemlerinin çok mazide kaldığını düşünüyorum. Kurucuları, HiraNetwork'un oyunlarına daha dikkatli güncellemeler getirebilirlerse uygun olacağını sanıyorum.

LydoriaNetwork
- Sistemleri diğer eleştirdiğim sunucular gibi bayağı bir klasik. Gelişmesini temenni ediyorum ancak böyle devam ederse pek gelişemeyecek gibime geliyor.

MuzCraft
- Diğer sunuculara göre bayağı eski bir sunucu ancak ilk kez girişimde bayağı güzel bir sunucu gibi görünüyordu. Eğer ki oyuncuları biraz daha samimi olursa daha iyi olur gibime geliyor. Sanırım sunucu kurallarından dolayı çoğu oyuncu çok fazla resmi konuşuyor. Geliştirilebilirse daha hoş olabilir.

Not: Hepsi şahsi fikrimdir. Sunucu sahiplerine karşı bir art niyet taşımıyordur.
"Coleries: Şahsen sistemler dışında bayağı ilerlediklerini düşünüyorum ancak bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. SİSTEM ne demek cidden bilmiyorlar gibime geliyor."

1.16 Emek Skyblock Sunucusuna Hiç uğramadınız sanırım 1.8 Olan Op Skyblock sunucumuz nerdeyse 3 yıllık bir sunucu herhangi bir değişiklik yapmadık Emek Skyblock sunucumuza uğramayı unutmayın.

-ByFate

HiraNetwork
Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim :) yakın bir zamanda bir güncelleme getirmiştik, gelecekte bir tane daha getireceğiz inceleyip bize fikirlerinizi sunarsanız çok seviniriz. İyi geceler dilerim :)

Aşağıya birkaç Skyblock sunucusu listeledim, bunlar harici de söyleyebilirsiniz.
  • AdrenoCraft
  • Coleries
  • EnderOyuncu
  • HiraNetwork
  • LydoriaNetwork
  • MuzCraft
  • PoenaSaga
  • Provanas
  • RebornCraft
  • SaloonNetwork
  • SkyBlockTC
  • TasCraftNW
(Alfabetik sıralamaya göre listelenmiştir.)

Amacım sohbet etmek ve fikirlerinizi öğrenmektir. Bence şu an @SkyblockTC olabilir.
Saydığın sunucuların çoğu En İyi bandına girmiyor. Birtek AdrenoCraft'ı örnek gösterebilirim.

"Coleries: Şahsen sistemler dışında bayağı ilerlediklerini düşünüyorum ancak bir şeylerin eksik olduğu kanaatindeyim. SİSTEM ne demek cidden bilmiyorlar gibime geliyor."

1.16 Emek Skyblock Sunucusuna Hiç uğramadınız sanırım 1.8 Olan Op Skyblock sunucumuz nerdeyse 3 yıllık bir sunucu herhangi bir değişiklik yapmadık Emek Skyblock sunucumuza uğramayı unutmayın.

-ByFate
1.16 Gibi bir sürüm için sistemleriniz oldukça yetersiz @Pucci ye katılıyorum bu konuda. Fakat listenene sunucular arasında eli ayağı temiz olarak sizi & adreno'yu örnek gösterebilirim.

1.16 Gibi bir sürüm için sistemleriniz oldukça yetersiz @Pucci ye katılıyorum bu konuda. Fakat listenene sunucular arasında eli ayağı temiz olarak sizi & adreno'yu örnek gösterebilirim.
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :) Sistemlerimizin tamamını görmemeniz çok normal oynanması gerekiyor bir kaç sistem sayarsam;

- Portetip Jeneratör Sistemi
- Ada Bankası Sistemi
- Yaratık Vadileri Sİstemi
- Ada Gelişim Sıralama Sistemi
- NPC Ticaret Sistemi
- Sürüngün Mağraları Sistemi
- Toplayıcı Sistemi
- Kozmetik Sistemi

- Daha sayamadığım bir sürü sistem var sunucuya gelir gelmez oyunculara sistemleri kafasına fırlatmak yerine sıra sıra kullanabilir bir şekilde sunduk.

-ByFate

Son düzenleme:

-ByFate
Eleştirilerimi yapmadan önce çoğu sunucunun tanıtım konularına baktım. Aralarında elbette sizde varsınız efenim.

Merhaba reklam gibi olmasını istemem bu yüzden isim vermiyorum. Bugün açılacak olan skyblock oyun bölümümüde değerlendirebilir misiniz ? Her gün açık olan fact bölümümüze elimizden geldiğince güncellemeler getiriyoruz sizce skyblock bölümümüzde neler eksik durumda göz atarsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl