Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O beğenmeyen arkadaşa sesleniyorum!! Skriptin beğenmediğin bir yanını söle. Bu skripte Günlerimi verdim emeğimin karşılığı olarak insan beğenir. Hem lag yapması için sunnucunun 1gb ramı olması lazım veya oyunculara en az 10 ar tane sp veriyor isen lag yapar. bu sadece skript için geçerli değil, pluginlerde lag yapar. Bir oyuncuya[adakitte] ne kadar spawner verdiğin önemli. hologram lag yapmaz o kadar. hem hologram lag yapar diyorsan hologramsızınıda yaparım. Yeterki İste!!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
daha iyi olabilirdi diyen arkadaşım. eleştirilere açığım. yorum atarsan yorumunu değerlendirir ve skripti geliştiririm.
hem levelsiz halini yaptım hemde spawner dağıtma ekledim.
spawner skripti lag yapmıyor. sunucun 1gb ise her şekilde lag olur. ama cidden skyblock serveri kuracaksan en az 3gb ram olacağına göre lag yapmıyor. kendi sunucumda denedim. ama gidip op skyblock yaparsan herkeze 15'er tane spawner verirsen plugin olsa bile mesela silkspawner plugininde bile lag yapar. ama gidip max 4 sp verirsen lag yapmaz.
değerli yorumun için teşekkürler. hem dağıtma komutunu ekledim hemde yükseltme sistemi[yükseltme sistemi olmadığı için coin sistemine gerek yok] olmayan halini ekledim.
Emrecan bu konuda seninle tartışmaya girmeyeceğim daha 2 hafta önce biz kardeş sunucu olucaz saldırı fln yok tamam mı kanka diyodun bu gün benden websitemdeki tasarımları istedin vermedim diye "Sen de benden birşey istersin" diyen sensin. ayrıca sıkışınca gelmesini iyi biliyorsun kanka bi telafi Skripti yazar mısın bana şöyle şöyle olucak deyip bana şunu yazdırdın;
Kod:
command /Silent-Telafi:
trigger:
if {silent-telafi.%player%} isn't set:
give 1 tnt named "&6Silent&fNW &cTelafisi" to player
give 1 stick named "&6Silent&fNW &eTelafi Etkinlestirici" to player
send c"&6Silent&fNW &aIlk önce TNT'yi yere koy ve çubuk ile TNT'yi kır ve hediyelerin keyfini çıkar!" to player
set {silent-telafi.%player%} to true
else:
send "&6S&fNW &cKardeşim bak Spreyy kızıyor, Zaten almışsın nabıyon?" to player
on break TNT:
if player is in "ASkyBlock":
if {telafietkinlestirdim.%player%} isn't set:
if display name of player's tool is "&6Silent&fNW &eTelafi Etkinlestirici":
give diamond block 128 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
give emerald block 128 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
give 128 41 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
give 128 42 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
give 64 19 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
give 64 121 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
give 64 168 named "&bTelafi" with lore "&bTelafi" to player
execute console command "spver %player% 4 kaktus"
execute console command "spver %player% 4 demir"
execute console command "spver %player% 4 altin"
remove 1 stick named "&6Silent&fNW &eTelafi Etkinlestirici" from player
set {telafietkinlestirdim.%player%} to true
send "&6Silent&fNW &aTelafi Etkinleştirildi!"
stop
else:
cancel event
send "&6S&fNW &cKardeşim bak Spreyy kızıyor, Zaten almışsın nabıyon?" to player
Kod:
Skriptlerinde hata olunca bana gelmesini de iyi biliyorsun ;
Sunucunun tutup tutmamasına bakarak demedim ben onu ki eski günleri özlediğim için istedim sende olmaz dedin bende sorun yok dedim üsteledim mi? 100 tl vercem 1000 tl vercem fln demedim. demem de. Neyse ortaklık konusunu geçelim. Sıkışınca sen bana geliyosun unutma ;)
Sunucunun tutup tutmamasına bakarak demedim ben onu ki eski günleri özlediğim için istedim sende olmaz dedin bende sorun yok dedim üsteledim mi? 100 tl vercem 1000 tl vercem fln demedim. demem de. Neyse ortaklık konusunu geçelim. Sıkışınca sen bana geliyosun unutma ;)
Yaklasın 1 aydır sana ms bile atmıyorum o konualrsa Saolsun etrafımda baya iyi birileri var saten. Hersey icin saol ne diyim. Konu kapandıysa ne mutlü. Konu sahibinden özür dilerim kendi adıma konuyu baska yerlere getirdigimiz icin.
Yaklasın 1 aydır sana ms bile atmıyorum o konualrsa Saolsun etrafımda baya iyi birileri var saten. Hersey icin saol ne diyim. Konu kapandıysa ne mutlü. Konu sahibinden özür dilerim kendi adıma konuyu baska yerlere getirdigimiz icin.
Skript sürümü 2.1.2 olmalı ve konuda verdiğim addonları indirmiş olman lazım. Dev37 gibi sürümlerde domuz oluyor. Dev37 de yapmak için baya uğraştım fakat o sürümlerde domuz sp oluyor.
Ben yükledim gerekli pluginleri. Skript son sürümdü sanırım yükledim tekrar. Ben spawner isimlerini değiştirimitim yani zeusspawner yasısını ama yapamamışım ondan mış. Rica etsem bunu nasıl düzeltirim. Şimdi gayet çalışıyor.
Bide bütün hologramları nasıl açıp kapatarım?