S3V3RUS
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 6
Kategorileri aynı olduktan sonra neden karşılaştıramayalım :DPlugin ile skripti karsılastırman bana göre biraz sacma.
Söylediğin eklentiyi bilmem ancak yaptığın skriptin ondan daha çöp olduğundan eminim :D skriptte nbt kullanılıyorken hala komut bloğu kullanman senin skript konusunda ne kadar bilgisiz olduğundan başka bir şeyi göstermez :D Yanlış anlama ama skriptte ilerlemeden hem herkesin yaptığını yapıp paylaşımda bulunuyorsun hem de Plugine laf atıyorsun. Plugini yapan nasıl yaparsa yapsın her türlü daha iyi olacağına inanıyorum.ikiside aynı işlevvi görüyor biri paralı biri ücretsiz biri aylaeını alıyor biri günlerini. plugin daha iyi ama hem ücretli hem yapılması uzun hem buglu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
teslanın yaptığın o spawner pluginin ücretsiz sürümünü denemiştim. hologramlar yok oluyor falan spler buga falan giriyordu.
Skriptler kolay mı ayarlanabilir. O zaman pluginde kolay ayarlanabilir. Skript bilen girer dosyasına bugu kapatır. Java bilen decomp eder bugu kapatır. Her türlü daha sağlıklıSkriptler kolay ayarlanabilir. Ama pluginller kolay ayarlanamaz. Pluginde bir bug olduğunda plugiin yapan kişiye bildiricen o baya uğraşacak bugu kapatacak sana verecek. ama skriptleri ayarlamak baya kolay.
Bence sen biraz mantığını değiştirmelisin.Doğru, ama malesef hâla bazı insanlar bunu anlamakta zorluk çekiyorlar.
O beğenmeyen arkadaşa sesleniyorum!! Skriptin beğenmediğin bir yanını söle. Bu skripte Günlerimi verdim emeğimin karşılığı olarak insan beğenir. Hem lag yapması için sunnucunun 1gb ramı olması lazım veya oyunculara en az 10 ar tane sp veriyor isen lag yapar. bu sadece skript için geçerli değil, pluginlerde lag yapar. Bir oyuncuya[adakitte] ne kadar spawner verdiğin önemli. hologram lag yapmaz o kadar. hem hologram lag yapar diyorsan hologramsızınıda yaparım. Yeterki İste!!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
daha iyi olabilirdi diyen arkadaşım. eleştirilere açığım. yorum atarsan yorumunu değerlendirir ve skripti geliştiririm.
Her emek verilen şey beğenilecek diye bir şey yok. Ayrıca lag yapacağı da %100. Sen git komut bloğu kullanarak spawner yap üstüne de ki lag yapmaz. Yok öyle bir dünya. Ayrıca bu skripti sıfırdan yapmadığın için verdiğin günlerin de yine yavaşlığını gösterir.
Son olarak bu forumda yeniyim ve gördüğüm ilk konunun bu olması galiba forumdan biraz soğuttu :D Niye bu kadar saçma konular var neyse bakalım ilerleyen dönemde neler görücez :D
Şunu unutma ki skript her zaman lag yapar. Plugin de yazan * değilse her zaman sorunsuzdur ( lag açısından ).