Rehber En Çok FPS Veren 3 Minecraft Launcheri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne araştırmam lazım *Çok bilgili* bey?
- Konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat edin,
- Hiç bir araştırma yapmamışsınız, ve bunu gösteriyor ki konu başarısız olmuş
- Konudaki clientlerin değil fps artırmak, fps azalttığı çoğu kullanıcı tarafından biliniyor,
- "Ne araştırmam lazım" demeden önce kendin sorgularsan daha iyi yerlere gelebilirsin

- Konudaki clientlerin değil fps artırmak, fps azalttığı çoğu kullanıcı tarafından biliniyor,
- "Ne araştırmam lazım" demeden önce kendin sorgularsan daha iyi yerlere gelebilirsin
Bu muhim bilgilerinizi Minik Maskeliᴮᴬᴸᴷᴬᴺ#5561 discord hesabıma ulaşarak yantlarsanız iyi olur. Spam engel yemek istemiyorum .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu bir kere launcher :/

Bu muhim bilgilerinizi Minik Maskeliᴮᴬᴸᴷᴬᴺ#5561 discord hesabıma ulaşarak yantlarsanız iyi olur. Spam engel yemek istemiyorum .

Konu bir kere launcher :/
Screenshot_1.png

Araştırma yapmamışsın üsteleme dedikçe inadına kendi doğruluğunu ispatlıyosun, daha badlion client'i "Launcher" olarak adlandırıp konuna koyuyorsun, laf yetiştirmemeye özen göster

Herkes anlamadan dinlemeden "launcher" fps verir mi yazmış cidden komik bir durum. Eğer bir launcher da gerekli ayarlamaları yaparsanız aldığınız fps değerlerinden daha fazla fps alırsınız. Bu ayarlar launcher dan launcher'a değişir. Örnek vereyim Badlion launcher ile yaptığınız ayarları orijinal launcher ile yaptığınızda aynı sonucu vermeyebilir. Badlion launcher kullandığınızda ek modlar vardır fps düşürür veya görüntü ayarlarını oyunun izin verdiği ayarlardan daha çok düşürdüğü için fps değerlerinizi artırır. Tıpkı minecraft sunucularında yapılan optimizasyon olayına benzer bu olay, tabii birebir aynı değil farklı yanları bulunmakta.

Herkes anlamadan dinlemeden "launcher" fps verir mi yazmış cidden komik bir durum. Eğer bir launcher da gerekli ayarlamaları yaparsanız aldığınız fps değerlerinden daha fazla fps alırsınız. Bu ayarlar launcher dan launcher'a değişir. Örnek vereyim Badlion launcher ile yaptığınız ayarları orijinal launcher ile yaptığınızda aynı sonucu vermeyebilir. Badlion launcher kullandığınızda ek modlar vardır fps düşürür veya görüntü ayarlarını oyunun izin verdiği ayarlardan daha çok düşürdüğü için fps değerlerinizi artırır. Tıpkı minecraft sunucularında yapılan optimizasyon olayına benzer bu olay, tabii birebir aynı değil farklı yanları bulunmakta.
Reis sen bizim dediğimizi yanlış anlamışsın. Ayar yaptıktan sonra her Launcher FPS verir. Bunun bir sıralaması yoktur. Konu Clientler üzerine olsa anlardım ama Launcherler ile ilgili.

Reis sen bizim dediğimizi yanlış anlamışsın. Ayar yaptıktan sonra her Launcher FPS verir. Bunun bir sıralaması yoktur. Konu Clientler üzerine olsa anlardım ama Launcherler ile ilgili.
Dostum ayar yapmadan zaten fps alamazsın. Burada demek istediğim şey bu tarz özel launcherlar da zaten otomatik optimizasyon (ayar) yapılıyor ve bu yüzden birçok kişi bu tarzda launcher kullanıyor.

:'D:'D Yok yok, siz %4948949489 olarak algıladınız heralde. Ben 2-10 fps demekteyim. Konu baltalamak hoşunuzamı gidiyor?

Konu launcher için hocam.
Konuyu neden baltalamak istiyeyim ki?
Launcher arttırmaz dedikçe 2-10 fps diyorsun.
FPS arttırabilecek ayarlar göstersen tamam dicem.
FPS sıkıntıları çekenler için yararlı bir konu olmuş Badlion Launcher öneririm.
?

Konu launcher için hocam.
Ha? lanucher dediğin zımbırtı oyunu başlatıyor yalnız. Oyun içiyle bir alakası yok. Genel olarak clientların kendine özel lanucheri var. Kimisini de direkt .minecraft'a atıp hali hazırda bulunan başka bir lanucherden başlatıyorsun. İkisinin arasındaki farkı bilmen gerekiyordu böyle bir konu açmadan önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl